29 december

Fick lite inspiration när vi var i Stockholm så har precis påbörjat ett litet projekt här hemma.

28 december

Blev en tripp till Stockholm idag med Filippa och Lollo. Blev 2 byxor, nödvändiga linnen och mitt saknade mac-läpstift (som en viss person lånat utan mitt tillstånd och tappat bort;) )
Dumma mig hade kollat upp tågtiderna och råkat kollat busstider. Så där stod vi på en tom perrong i Enköping innan vi förstod jag klantat till det.. 1 timmes väntan på nästa, men gick iof fort med mitt trevliga sällskap!
Min saknade vän har kommit fram till New York nu och jag är så himla avis! Vilket toppenår hon kommer få :D

27 december

Bild.
02:30 ringde väckarklockan imorse. Vilket betyder att Lollo och jag kan max ha sovit 2 timmar inatt. Sedan bar det iväg till Arlanda för att krama jossan hejdå (Saknar dig redan <3) Innan vi hitta parkering blev det ett par förvirrande varv runt bland terminalerna haha Herregud va roligt det måste sett ut där vi i 2 bilar virra omkring som vimsiga turister;)

Efter lite övertrött humor och frukost på mcdonalds begav vi oss hemmåt. Trots så lite sömn inatt så har jag inte kunnat sova nu på dagen.. Lite galet men stack ut på en springrunda när jag kom hem för jag var så himla överpigg. Men kommer nog slockna snart skulle jag tro!

Gårdagen

Blev utgång igår med tjejerna och det vart riktigt lyckat. Sista utgången med jossan på ett heeelt år så va lite sorgligt samtidigt. Blandade känslor helt enkelt! Jag bölade ordentligt haha Va inte förns igår jag insåg på riktigt att hon verkligen ska åka iväg.
Imorgonbitti blir det uppstigning tidigt för att åka med och vinka av jossan på Arlanda. Har nog inga tårar kvar sen igår haha Avsked är det värsta jag vet men däremot är återförening raka motsattsen! Så nu ser jag bara fram emot nästa år!

Julstämning

Sådär nu är det julstämning här i huset. Blir nog inget tittande på de 15 avsnitt av julkalendern som jag missat, men däremot nån julfilm senare ikv.

Donut

Har skaffat mig en sånhär donut så man kan göra snygga perfekta bullar i håret;) Provade den precis och det var både skitenkelt och supersnyggt!

R E A

Har velat ha den här söta klänningen så himla länge. Den kostade 600:- och har inte haft tillräckligt med penar i plånboken att slänga ut på det. Men nu i veckan när vi var i uppsala så hittar Jossan den på reavarorna. Glädjen som spred sig inom mig när jag såg att det stod 150:- på prislappen. Nu hänger den här i mitt rum, där den hör hemma!

23 december

Alla klappar är inslagna, julmusiken på och nu är det bara granen som ska pyntas. Sen är julstämningen helt på topp! Hade planerat att försöka se ikapp alla avsnitt av julkalendern, men tror ja får ge upp. Har inte sett sen avsnitt 8.. Aja hur det än blir så ska jag iaf se sista avsittet imorgon för att få maximal julkänsla.

Julbakning

Blev precis klar med julbakningen. Lussebullar och knäck blev det. Får se om det blir lite pepparkakor imorgon.

22 december

Köpte dom sista julklapparna igår så nu är det bara julklappsinslagning som står på schemat. Så skön känsla nu när man är klar.
På kvällen åt vi på en Italiensk resturang som Lollo tipsade om. Jag beställde pasta med svampsås och oj va gott det var! Kommer definitivt komma tillbaka till det stället. Måste ju prova alla andra rätter de har på menyn.

21 december

Vaknade idag och insåg att det är ju snart julafton! Har inte köpt alla julklappar än så ska precis åka och plocka upp Jossan och Filippe sen drar vi till Uppsala. Senare ikv ska vi möta resten av tjejerna för lite middag på stan. Trevligt!

18 december

Bild.
Har jobbat idag mellan 14-19 på en liten glögg- och buffébjudning. Den här veckan har vart nyttig för plånboken!

Överraskningsfest

Igår ordnade vi tjejer en överraskningsfest för Jossan som om snart en vecka åker till USA i ett helt år. En trerättersmiddag blev det med massa galna lekar. Riktigt lyckat och så himla kul vi alla lyckats hålla masken så länge. Vill inte tänka på hur jobbigt det kommer bli när hon åker. Ett helt år utan sin bästa vän kommer inte bli lätt, men som sagt så kan dagens teknik underlätta en hel del. Även längtan till sommaren då vi tjejer kanske åker och hälsar på om plånboken är tillräckligt fet för det kan göra det heöa mycket lättare ;)

inte alla flingor i paketet

Haha såg för ett tag sen att jag skrivit fel på månaderna på de 2 av de senaste inläggen, hade skrivit november istället för december. Bra jobbat.. Något säger mig att jag inte hade alla indianerna i kanoten, alla flingor i paketet osv. när jag skrev det ;) Var ju bara tvunen att ändra för så kan jag ju inte ha det, vill ju inte lura någon att Lucia är den 13 november.
Har gjort iordning lite kvällsfika, verumfil med blåbärssmak och banan. M u m s !

15 december

Bild.
Nu är jag ännu tröttare än vad jag var igår. Det tar på en att gå upp så tidigt när man inte gjort det på ett tag. Jobbade till halv 5 idag med men hoppas på att jag imorgnon ska få sluta redan 13:05. Men jag ska nog inte hoppas på det allt för mycket.

14 december

Bild.
Jag är helt slut!! 8-16:30 har jag jobbat och är ju inte direkt van vid sådant "naturligt" beteende. Nu vill jag bara sova men måste förbereda lite inför i morgon för ska jobba då med OCH på fredag. Så får jag inte glömma att jag även är inbokad att servera på en lunch på söndag så nu rullar det på. Min plånbok kanske kommer växa lite nu till jul och det va verkligen på tiden ;D

13 december

Bild.
Fick hoppa in på lillkyrkas fritids idag, så idag har vart min första jobbdag där. Fick förfrågan om att jobba resten av veckan också vilket jag inte tackade nej till. Har spenderat hela kvällen med att förbereda morgondagen då jag ska ha hand om klass 5 helt själv.
Nu ska jag kila för Mamma har köpt lussebullar och lite luciafika kan man ju inte tacka nej till.

9 december

Bild.
Nu åker pappa å jag in för att kolla kunskapsskolans Luciatåg. Torun ska vara lucia och det kan man ju inte missa.

Uppsala universitet

Bild.
Hade man frågat mig igår om vad jag ska göra i vår hade jag svarat jobba. Men idag var första intagningen inför våren och tydligen så har jag kommit in på Juridisk översiktskurs. Ärligt så har jag gett upp tanken överhuvud taget att någonsin kunna bli jurist. Men nu när jag fått den här chansen så käns det väldigt dumt om jag inte skulle ta den. Lika bra att slå till på en gång, prova på och känna om det käns rätt. Gör det inte det så får jag hoppa av helt enkelt.

8 december

Beställede hem ytterligare en julklapp till farmor och farfar. Denna gång från Apple. Man kunde tydligen göra en egen kalender på iPhoto, vilket jag missat. De körde hem den idag, ända fram till dörren, och vi beställde den i måndagskväll. Riktigt snabbt måste jag säga!

Vampire diaries

Bild.
Tagit en paus från Grey's och börjat kolla Vampire diaries igen. Hur kunde jag sluta kolla på det förut, så makalöst bra!

7 december

Bild.
Fy va kallt det ska va då.. Ligger och fryser under mina dubbla duntäcken och kikar film. Börjar bli lite orolig vad som kan va fel på mig.. har ju vart sjuk till och från sedan 20 oktober. Vaknar om nätterna för att jag hostar så får inte så mkt sömn heller. Bör nog ordna ett läkarbesök.

Despicable me

Bilder.
Älskar den här filmen, den är så kul haha!

Only one

Bild.
Alex Band - Only one

Idol 2011


Bilder.

Frågan är vem av Amanda och Robin som gör den bäst? Det är samma låt men ändå så olika. Måste erkänna att jag
tycker All this way passar Robin bättre. Men han får ju lite försprång eftersom det är en pop-låt.
Tycker dock att amanda gör den till sin egen på ett grym sätt och hon är fortfarande min favorit!
Robin Stjernberg - All this way

finding a family

Började av en slump kolla på den här filmen, Finding a family, som är baserad på en sann berättelse. Den berörde mig verkligen, speciellt när man vet att det hänt på riktigt.

5 december

Bild.
En ny vecka.. MEN snart är det helg!

Godnatt!

Bild.
Haha

dear John



Bilder.
Började kolla på Dear John. Filmen blev spännande. Strömmen gick. Väntade 6 timmar. Strömmen kom tillbaka. Jag såg slutet. Fin film.

3 december

Bild.
Nu ska jag kliva upp från min varma säng. Snart blir det en tripp in till stan och fixa lite ärenden.

Lauren Conrad

Bäst inspiration.

2 december

Gammal bild från 9:an
Ska snart köra in till stan och plocka upp tjejerna för kväll ska vi ut till Bea och mysa lite framför idol.

avundsjuk

Hit är mamma påväg nu med Lena och Vivecka. En vecka ska de va borta i Thailand och ha det trevligt. De ska bo hos Lena i hennes fina hus med pool ocu utsikt. Snacka om att man är lagom avis..

RSS 2.0