S J U K

NEEEEEJ! Är sjuk. Halsont. Huvudvärk. Fryser. Kul valborg.
MEN, jag ska sova hela dagen imorgon för jag SKA vara med hela kvällen!

Rast

Sitter inne i lärarrummet på rast. En behövlig sådan. Blir kvar på jobbet till 17 så behöver samla ihop lite energi.


This is fashion

LOOKBOOK.nu

LÖN

WOOP WOOP, LÖNING!

26 april

Ska ta mig ut på en behövlig återhämtande långpromenad nu sen blir det jobb hela eftermiddan.

Fail

Glömde kolla avsnitt 7 idag, måste försöka komma ihåg att göra det imorgon! Nu godnatt :*

Syndat

NEEEEEEEJ!! Min värld har gått under.. nästan iaf. Vart rikrigt duktig med kosten och träningen sen i söndags fram till idag :( Mamma och pappa hade en öppnad chokladask i skaferiet som ja inte rört faktiskt..tills ikv haha
AJA, back on the horse tomorrow!

L.A Candy

Måste bara säga att mitt köp av ljudboken va ett av dom bästa på länge! Vill lyssna hela tiden, får nästan tvinga mig själv att ta det lite lugnt så jag inte lyssnar klar hela för fort ;)
Gillar man The Hills så är det ett tips att läsa L.A Candy-serien!

Wermland - Niklas

Det finns 1 rikitgt bra anledning att kolla på Wermland forever å det är Niklas! SNYGGASTE svensken jag sett på länge. Thihi

Där jag hänger min hatt

Deras nya singel, skööön!
Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt

Resa

Har väldigt svårt att kunna planera in någon resa i sommar eftersom ja inte vet hur bra ekonomi ja kommer ha eller hur mina planer kommer se ut. Vill helst av allt jobba så mycket som möjligt för att få ihop lite pengar inför hösten. Men en resa ska jag inverstera i. Måste nog bli en sista minuten i slutet av sommaren när man har råd;)
Sen ska jag ju försöka hälsa på Jossan i USA också, men det har ja faktiskt fixat pengar till :D

USCH

Det va blodpudding i skolan igår när ja jobbade.. Man är tvungen som "lärare" att äta det som serveras för att vara ett gott exempel för eleverna. Kul att det va blodpudding.. Hade funnits potatisbullar tydligen, men inte när vi kom.. Ja tvingade i mig en HEL bit. Dränkte den i lingonsylt förstås men rös ändå av varenda tugga. Aldrig igen!

Better than false lashes?

Blev nyfiken på att testa den här mascaran efter kollat den här bloggen.Resultatet ser ju bra ut.

24 april

Wiiiie, ikväll är det DH, GCB, Lyckan i LA och Wermland forever!! Lite jobbigt dock att GCB och LLA är samtidigt men tur man kan kolla på tv3play sen<3

Sweet Little Lies

Kom precis hem från jobbet och håller nu på att ladda hem en ljudbok från iTunes. Sweet little lies av Lauren Conrad, andra boken i serien. Tänkte ta mig en lång promenad i solen och lyssna.

Godnatt måndag

Ska försöka sova tidigt ikväll för ska upp och jobba på Lillkyrka imorgon. Det ultimata skulle ju vara att ja orkar ta mig upp extra tidigt för en promenad innan, men får se om ja klarar att leva upp till den tanken.

23 april

Snart kommer Alexia hit, wiie! Kanske tar oss ut på en promenad nu när solen börjat titta fram.

I need a dreamcatcher


Känslan av att vinna 33 miljoner kr på lotto, vakna och inse det va en dröm..

Scars & Stories

Nya albumet, riktigt bra! Tycker bäst om Heartbeat och Munich.

Djungelns drottning

Haha Linas citat "Grodorna hör hemma i havet" så kul!

Promise Land Radio Edit

Gillar den här verisionen bättre än orginalet. Perfekt att ha i lurarna på löprundan!
Kelly Clarkson - Stronger (Promise Land Radio Edit)

SLU


Har sökt till högskolan till hösten nu. Massor med ekonomutbildningar i hela vårt avlånga land har ja sökt så får se vart jag hamnar. Helst vill jag till Uppsala, antingen vanliga kandidat eller SLUs agronom-ekonom :)
Men just nu vill jag helst SLU och det är extra kul att Alexia och Edvard också sökt dit! Vi 3 i Uppsala skulle inte va så tråkigt!

22 april


Jag och söta Carro
Hehe ja lyckades faktiskt komma ut på en liten joggingrunda (YES!!). Kul att man inte har nån kondis kvar.. Sen blev det jobb vilket var 1000ggr jobbigare än min lilla springtur. Grovstädning nere i cafet i 6 timmar i sträck!! Kommer nog ha lite ont i kroppen imorgon.
Min saknade Alexia kom förbi ett tag på jobbet också, så HIMLAAA kul att ses igen! Äntligen har hon kommit hem från sesongandet i Bad Gastein, så nu ska vi ta igen massor missad tid, wiiie!!

The plan

Om morgondagen går som jag planerat så ska jag hunnit med någon form av fysisk, ansträngande och kaloriförbrännande träning (känns just nu omöjligt) och även påbörjat vårstädningen på jobbet. Får väl se hur bra jag lyckas med det..

hurtig?

De senaste veckorna har jag varit lat, trött och onyttig på heltid.. Börjat tröttna haha
"skriver detta inlägg från soffan.. nerbäddad under täcket.. med svenska lantchips, mumma<3"

Cassy dress


Köpte den här klänningen på Gina för några veckor sen. Tänkte bära den tillsammans med mina JCs och kanske nån snygg jacka.

Vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Vill du läsa mer så gå in på --> http://unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

OBS! För att det ska funka så måste ni plinga er blogg på Twingly efter ni bloggat, så att den dyker upp i bloggflödet på kampanjbloggen och blir en del i kampanjen.


Kornblå

Har fått för mig att jag vill ha en kornblå långkjol, typ som Isabel Adrians. Tycker det är skitsnyggt!

Call it a curse

Nicki Minaj - Marilyn Monroe

21 april


Träffade på dom här sötnosarna idag :*

Lyckan i LA

Dricker saft och kollar Lyckan i LA

Rena Rama

Den 11 maj har Rena rama releasfest på Nalen i Stockholm och jag ska stå och sälja deras skiva tsm med Carro hela kvällen. Ska bli megakul!! :D

15 april

Tog en lång promenad med Emelie ut till Bresse idag. Sen satt vi där och knapra på varsitt äpple i vårsolen, riktigt härligt! Nu ska jag vila ut i soffan och se lite film:)

13 april

Har än så länge inte kännt av att det är fredagen den 13. Fick trisslotter av grannen i påskägget och vann 2 nya lotter som jag hämta ut idag. Men det visade sig att ja vunnit 3 lotter och av dom har ja nu vunnit 5 nya haha

Om jag hade 55 miljoner kr

Det skulle ju inte vara fel att bo så här.

1 april

Vaknade precis, vilket betyder att ja lyckats sova 8 timmar. Nöjd! Hade riktigt kul igår men var skönt att komma hem tidigt. Ska väl passa på att tacka Filippa, Eric och Mikkola för dom fina facerapes ja fick också haha
Idag ska jag nog bara ta det lugnt, känner man behöver vila ut lite + att jag ska försöka hinna lura nån också innan dagens slut. Något aprilskämt måste man ju lyckas få ur sig;)

RSS 2.0