Ä N T L I G E N

Som vi väntat och längtat! Ikväll står vi på stadion och ser COLDPLAY live!!

I M O R G O N . C O L D P L A Y


29 Augusti

Utnyttjar A3 för fullt nu innan jag måste flytta till Uppsala, så va där idag för lite träning. Ska försöka åka dit imorgon också innan jag måste börja dra mig mot huvudstaden. Hann träffa Emelie ett tag idag också så vi tog en liten kort promenad innan både hon och jag behövde skynda hemmåt. Just nu står pappa ute och grillar så kan nog bli en god middag ikv, vilket man förtjänar efter dagens träning ;)

S H O P P A T igen

Haha ja, jag hade dagen öppen så blev shopping idag igen! Men va först förbi farmor och farfar på lite fika för att hjälpa dom rensa ut saker från deras stuga och efter det blev det lite gym. Hittade dom perfekta skorna på scorett!! Som jag letat efter ett par med den perfekta klacken och formen. Nu äntligen! Rebecca & Fiona

Sitter å kollar deras dokumentär på youtube. gryma tjejer eller vad!

S H O P P A T

Skulle köra Torun in till skolan idag och hade då 3 1/2 timma att hitta på ngt på innan ja skulle plocka upp henne igen, så spontanåkte till västerås och shoppade. Kom hem med ett par byxor, 2 tröjor, en bh och lite sminkgrejjer.

Kvällspromenad

Efter att ha sovit till 2 och därefter degat i soffan till 8 åkte jag förbi Linda och tog en lååång promead (dvs behövligt). Kommer sakna min vän när hon åker tillbaka till Växjö :'( 

1 3 6

Så många timmar har ja spenderat på jobbet den senaste månaden och nu är jag F R I ! Ska bli kul att se vad lönen blir nu då 82 av dom är OB <3

L E D I G

Känslan ja har nu är för underbar! Jobbat klart för sommaren, bara lite små enstaka helgjobbkvar men ledig i vardagarna fram till skolstart!! Just nu sitter jag och försöker räkna ihop mina jobbtimmar för att skicka in dom till the boss. Hjärnan fungerar inte på topp efter en utekväll, 3 sovtimmar och jobb på det. Så får hoppas ja räkanr ihop rätt. Lyckat blev det igår iaf! Först inflyttningsfest hos Andrea och Jonas som fått jättefint i deras nya lägenhet och sen utgång! Emelie och Marcus va så gulliga som körde, va skulle man göra utan dom :))
 

16 Augusti

Damernas värld var idag och gjorde reportage på jobbet om vårt café. Inte viste jag att jag skulle behöva vara med på bild.... Jag hoppas verkligen dom inte tar med den bilden!! Hann åka en sväng förbi A3 så nu sitter jag här och är lite nöjd! Har fått hem dom första böckerna ja beställt inför skolstart, ska nog ta å kika lite i dom:))

Lyckad kväll hos Jonathan

 
 
 

godnatt


9 Augusti

Efter jobbet idag åkte jag in till stan och träffade Jennifer. Så himla länge sen vi sågs så va verkligen jättekul! Vi tog en lång och härlig promenad som blev 7km lång så nöjd är man :)

lägenhetshetzzzz

Imorgon ska jag och Edvard iväg till Uppsala och kolla på en lägenhet som vi förhoppningsvis ska få hyra. En 3:a som jag, han och Alexia ska dela på. Lägenheten jag förut fixat blev det inget av.. Den här ligger centralt så skulle vara underbart, men ska inte hoppas på för mkt ;) Efter det måste jag skynda till jobbet då min snälla lilla goa syster hoppat in för mig på förmiddan så jag kan åka på lägenhetsjakt :))
 

Nu är det nära


Back to work


7 Augusti

Besökte A3 idag igen, wiie va jag känner mig duktig! Sen tog jag och Sandra en långpromenad ut till Bresse, superhärligt verkligen men ojj va benen verker nu.. 12km totalt :o Fick skypa med min saknade Jossan idag också, åh va jag saknar den solstrålen:(
Nu måste ja sluta kolla Paradise Hotel och börja förbereda för imorgon då jag efter mina 2 lediga dagar ska tillbaka till jobbet.
 
Coola vi är jag och mina vänner

6 Augusti

Följde med pappa in till stan tidigt imorse så jag kunde besöka A3 vilket inte va igår.. Så himla skönt att börja träna igen! Efter det tänkte jag bara ta en titt på stan lite spontant och kom hem med ett linne, två byxor, en plattång och epilator hehe Plockade även upp mina converse som filippa och lollo köpte med hem från USA, stort tack till dom snällisarna!

A N T A G E N

JAAA!! Kom in på SLU agronom-ekonom i uppsala! Jag är ganska lycklig just nu!!

LowCal Raspberry Jelly

Blev sugen på att prova det här receptet efter att ha kollat lite på bloggen Cath in the city. Verkar asgott!! Kopierade receptet och bilderna rakt av från hennes blogg så därfär det står på engelska:)

Here’s what you do;

♥ Put 5-6 gelatin sheets in a bowl of cold water. Let them sit for 5-7 minutes

♥ While the gelatin sheets are in the cold water, blend 3dl of Fun Light with Raspberry flavor and 5dl of water in a bowl and heat it up

♥ When the Fun Light and water is hot, add the gelatin sheets to the mix and stir. It’s not supposed to boil.

♥ Let it cool off for a while, before you put everything in a bowl. If you want, add frozen or fresh raspberries. I used frozen ones, and it tasted delicious.

♥ Put it in the fridge for at least 6 hours. I had it in the fridge over night.

♥ Then it’s dunzo! Add which ever custard you want, I used what’s called ‘vaniljekesam’ in Norwegian, but regular custard probably tastes better.

♥ Serve it however you like, personally I think it’s cute to use cocktail glasses. Yummyyyy!!!


HERSHESONS

Måste tipsa om den här sidan om man gillar hår haha Dom har massa olika löshårsdelar som kan va kul att ha till fest eller bara vardags. beställde precis en spännande del därifrån ;) Nu är det bara att hålla tummarna att färgen blir bra.

1 Augusti

Har en intensiv jobbperiod på 3 veckor framför mig nu och är redan helt slut-jobbad.. Hur ska det här gå egentligen haha Världens underbaraste Alice kunde iaf hoppa in imorgon för mig så jag kunde få 1 dag vila. Det var verkligen guld värt, så tusen miljoner tack till dig Alice!! 
    
 
Lite mör humor är aldrig fel haha   
 

RSS 2.0