31 januari

Inatt inviger jag lägenheten igen. Wiiie! Så skönt att få tillbaka den nu när man vart utan den sen september.

30 januari

Skönt att ha provet avklarat! Det gick hyfsat bra tror jag, vet någon uppgift på del 1 som var lite fel men annars så gick det nog rätt ok. Hann träna lite snabbt sen blev det en tripp till stockholm.

Neeej det är söndag!!

Kommer alltid hata söndagar! Är så himla trött efter helgen och idag är en sån där viktig plugg-dag:( Har bara hunnit göra ett mattetest och har prov imorgon.. INTE bra! Håller på att somna, så kanske lika bra att gå å sova och hoppas hela veckans pluggande fastnat i huvet.

28 januari

Blev en riktigt rolig kväll hos Martina igår och den tjejen vet verkligen hur man ska laga god mat kan ju säga;) Efter det blev det utgång, nyktert för min del men trevligt ändå! Va lagom skönt att komma hem sådär vid 3 efter att ha agerat taxi;) Nu ska jag se om jag orkar ut på en promenad, men måte skynda mig för vi ska få ett antal gäster som kommer redan vid tre.

Resultatet

En snabb bild på hur det blev:)

Hejdå långt hår!

Sådär då har man klippt av 20cm av håret, gu så skönt! :D

27 januari

Ikväll skavi fira underbara Martina som blir 19!! Wiiiie!

Ellie Goulding


Ellie Goulding - Lights (Remix)

Klart!

Då har jag sammanfattat hela första kapitlet i matte C. Lite lagom mör så nu blir det sängen. Ska sova ut ordentligt imorgon, man är ju trots allt ledig!

26 januari

Blev tvungen att gå upp halv 7 för att hinna med tidiga bussen idag.. Livet blir lite hårdare när det inte finns någon bil hemma att låna.. Efter lite plugg blev det en mysig fika med Emelie. Det får vi göra om vännen! Nu ska jag fortsätta med matten, taggar ju inför prov på måndag! Yay..

25 januari

Blev inget gym idag, däremot en liten springrunda i morse och en kvällspromenad, så lite duktig var jag ändå. Sitter och pluggar lite matte C och det bara flyter på. Så skönt!

Cinnamon spice

Classic cinnamon spice från Yogi Tea är en favorit. Älskar att det är starkt kryddat, vilket passar fint nu under vintern och har man mjölk i blir det superMUMS!
Bara för att ska jag fixa mig en kopp nu!

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

WIIE, 2 dagar på gymet avklarade! Vilket betyder att idag var den 3:e gången jag vart där sen innan studenten..men nu tänker jag "nya tag" ist ;)

Vilket håll?

Går en kurs i studieteknik och förra veckan fick vi se den här bilden. Anledningen är att den tydligen kan rotera åt två håll (medurs och moturs) beroende av vilken hjärnhalva man använder mest. Jag kunde bara se att den snurrar medurs.. Vilket då betyder att jag använder mer av höger hjärnhalva.
Men nu när jag sitter och kollar så byter den lite då och då, vilket kanske betyder jag har tränat upp den vänstra sen förra veckan ;)

23 januari

Vågade ta mig en sväng förbi A3 idag faktiskt, stanna inte länge alls men har iaf vart där nu;) Förhoppningsvis ska det bli en vana igen:)

Grattis bästa pappa!


TITANIUM

Den bästa låten just nu enligt mig!! Orginal eller akustiskt cover, lika bra båda två!
Gavin Mikhail - Titanium (acoustic cover)

Pluggg

Sitter vid brasan med lite matte c och varm choklad.

Godnatt


Äntligen

7cm är nu avklippt av mitt hår, skönt!

Gårdagen

Igår blev det lite fest först hemma hos Frida och sedan utgång. Rolig kväll men ibörjan blev det kanske lite mkt av det goda ;) haha
Idag har jag inte hunnit med den där promenaden som jag hade tänkt ta, men en mysig lunch på stan med Kajsa blev det iaf.

19 januari

Sådär nu är min skolvecka slut. Att vara ledig på fredagar är ju inte så fel!

Stones taught me to fly

Så himla fin låt!
Little Mix - Cannonball

Trött humor

Haha va lite lat och skulle kolla om det låg nån video på youtube som visar hur man ska tänka när man gör om decimaltal till bråk. Datorn trodde ja sökte efter Skrillex..

18 januari

Har ett litset sug efter att åka till varmare delar av värdeln.. Typ där det finns sol.

Norlie & KKV

Norlie & KKV ft. Lazee - Can I be the one

17 januari

Börjar komma in i pluggandet, så nu gäller det bara att motivationen håller i sig! Hann med en kort promenad med filippa idag också. Dock var det lite riskabelt att gå på de hala gatorna, men ingen av oss hamnade på marken som tur var.

Framsteg

He he då har man vart nyttig en heeel dag! Yes!

Skolstart

Första skoldagen avklarad! Inte så jobbigt med 2 lektioner direkt, däremot lite jobbigare att den första börjar 8:30 och den sista 16:30. Den där hålan får jag fylla ut med plugg.

Imfancy

imfancy = InspirationsBOMB!!

Nystart


Nej nu säger jag stopp för alla dessa dåliga vanor och välkomnar tonvis med goda vanor. Ut med det gamla in med det nya. Morgondagens födelsedagstårta får avsluta dessa veckor med dagligt sockerintag. Dagarna kring jul satte fart på allt godisätande men nu ska jag sätta stopp tänkte jag. Det här valet känns ju väldigt uppenbart just nu.. Förhoppningsvis är jag lika taggad på måndag för då börjar det på allvar!

Grattis bästa lillasyster!

<3

Pink life




Hej skolbänken

Gjorde ett eget schema över min kommande vårtermin på komvux. Anmälde mig lite spontant igår och nu är det bara att köra på. Engelska A ska jag tenta av senare i vår, så kommer inte få någon undervisning i det.. Kommer bli lite tufft men ska kämpa på som bara den! Vill man något så kan man nog klara det mästa.

Besvikelse

Om jag hade haft 1200kr extra på kontot hade dom här kunnat vart minna nu.. </3

Film

Ligger framför tvn halvt död och kollar the sisterhood of the traveling pants 2. Har det ganska så M Y S!

10 januari

Du är den bästa vän man kan ha! <3

Idag har jag hunnit vara inne i stan 2 gånger. Först för ett väldigt spontant möte med studievägledare på komvux och sedan för att göra lite ärenden med Emelie. Effektiv dag måste jag säga!
Har förberett lite pappaer för morgondagen då jag ska vicka på Lillkyrka igen, ska bli lite roligt faktiskt.

This road I'm on's gonna turn to sand

Bilder.
Peter Bradley Adams - The longer I run

6 januari


Ligger i sängen och kikar på Just go with it. Har massor jag måste ta tag i framöver.. blir utmattad av att bara tänka på det.

4 januari

Nu ska jag precis åka iväg till Lollo. Mys framför tvn står på schemat.

2 januari

Tog igen efter nyår med Filippa, Lollo, Emma och Linda igår. Vi myste vid tvn, åt onyttigt osv. Känner dock att jag skulle behöva ytterligare en bakisdag ;)

N Y Å R

Det blev ett lyckat nyårsfirande med tjejerna i lördags! Först var vi i Filippas lägenhet, åt middag ihop drack drinkar och lekte lite lekar. Sen så behövde vi bara trippa rakt över gatan när vi skulle ut på Puls + att Emelie fixade så vi slapp köa. Allt bara flöt på haha Dansade gjorde vi tills musiken stängdes av och då va det bara att traska över gatan igen upp till Filippa;) Hade en toppenkväll!

RSS 2.0