Hemkommen

Blev ett kort, blött men trevligt besök i Västerås med underbara vänner. Avslutade besöket på Max, där jag fyllde på med lite kaffe för hemresan;) Nu sängen för imorgon blir det promenad innan jobbet och kvällen bjuder på utgång, wiiiiiiee!

Mot Västerås!!


Shoppat

Idag kom mitt löshår/löstoft så ska bli spännande att börja använda det! 2 byxor kom ja hem med också från enk ;)

29 Juni

Har precis gjort lite beställningar från Nelly och Asos (wiiiiieee) och nu har jag lovat pappa att köra in honom till stan. Ska nog passa på att hälsa på farmor och farfar ute i Kolarvik, har jag tur har hon bakat ngt gott he he he;)
 

J o b b

Har jobbat på en 50års fest nu ikv med Alexandra. Hade hand om fördrink och förrätt ute på Arnö så det blev åka lite båt och pråm för oss och gästerna ;) 

'


Alltsåå..

..vill ha en liten kissekatt :( I Grekland sprang det hur många som helst lösa, man borde tagit med en eller ett par hem!!
 
 

25 Juni

Har varit en lång helg med mycket jobb och lite sömn. Men kunde återhämta mig lite idag på jobbet eftersom det typ inte kom en enda besökare på hela dagen haha Nu sitter jag och väntar på mamma så jag kan ta bilen och åka in till Filippa. Om regnet tar sig ett uppehåll ska vi ut på en liten promenad å sen fixa lite middag innan Lollo kommer :)

.


Midsommar

Hade en riktigt lyckad midsommar med underbara vänner som varade läääänge! 
 

GLAD MIDSOMMAR


B I O

Ska snart sticka iväg in till stan och se Snow white and the huntsman med Ebba och Carl Filip. 

Grekland 2012

Har haft en helt underbar vecka i Grekland och vill bara tillbaka när ja ser alla bilder. Men som tur är väntar massa kul här hemma också, så känner på mig att det här blir en riktigt bra sommar;)                                                                      

H E M M A


Myser

Sitter nere i hamnen och unnar mig den här lilla choklad-glass-grädd-saken, mumma!! Det sprang precis förbi två söta små killingar utanför där vi sitter nu haha! Det va en gubbe som va ute på promenix med dom;)


14 Juni

Efter en promenad på 7,5km kom vi fram till en ruin som mamma ville kolla på. Det hade tydligen en gång vart Heras tempel. Efter det skulle vi ju hem igen..svettigt kan ja ju säga att det va när solen gassar och det är 30 grader +. Hem kom vi iaf, efter ett X antal uppdruckna vattenflaskor, och kan ju säga att benen värker lagom nu efter de totala 15km.

 


Pythagoreio

Staden vi bor i på Samos heter Pythagoreio. Supeliten och supermysig. För att ta oss till stranden måste vi gå ner för den där trappan (bilden näst längst ner), vilket är helt ok. Men när man ska upp för den är det inte lika kul..

 


Har det ganska bra


Arlanda

Befinner mig nu på Arlanda och det börjar kännas att alarmet ringde 3 i morse.. Men snart sol, värme, bad, Grekland<3


Bilder från helgen


11 Juni

Ganska nice ändå att jag landar i värmen imorgon.


G r e k l a n d

På tisdag drar jag och mamma till Samos!!

K L A R A


8 Juni

Alexia och jag håller på för fullt med våra ärenden;) hann plocka upp min väska från Bubbleroom i farten, så nöjd!


N E W

Beställde dom här tidigare i veckan å nu är dom här!! Åå är så glad:D Det är kopior men tror ändå dom kommer hålla sig funktionella ett lite tag iaf ;)


7 Juni

Lollo och jag var och tittade på Filippa i tingshuset ikv när hon sjöng. Stipendium fick hon som hon veeerkligen förtjänar!! Så otroligt duktig den tjejen!


Dagens goda gärning

Dammsugaren har vart sönder i lägenheten nu ett bra tag så det har bokstavligen vuxit damm-hästar i hörnen.. Lyckades laga den och har nu dammat av överallt och dammsugit hela golvet "för hand" (dvs utan munstycket). Kämpigt. Men nu är det iaf hälsosamt att vistas här inne;)


V ä x j ö b o n

WOOP WOOP! Idag kommer Linda hem från sitt lilla Växjö. Kommer bli en bra sommar det här!


5 Juni

Vaknade precis och nu sitter ja här med lite frukost. Hade svårt att sova inatt.. kan nog bero på att ja typ sov till 12 igår så får skylla mig själv;) Ska nog ta mig en promenad sen nu när äntligen solen tittat fram igen.


4 Juni

Idag har jag fått sova ut, helt underbart var det!! Tog mig en liten springrunda också. Har börjat känna obehag i knät så har fixat nya skor och knäskydd så kände inget alls av det nu:) Alexia har vart här på lite fika och planering för de 2 studenter vi ska fira på fredag he he he
Blev lite nätshopping idag också, wiiie!! Har fått för mig att det är skitsnyggt med keps också så nu är ja supersugen på att klicka hem den här NBA- Boston Celtics.. Får väl se om man gör det snart då;)

Ä N T L I G E N

Nu har jag jobbat 12 dagar i sträck så imorgon ska jag få sova ut! Blir lite jobb sen på kvällen iof men får ändå min efterlängtade sovmorgon-dag-eftermiddag som jag saknat såå! Sen får ja se hur veckan blir, kan dyka upp mer jobb men annars är det bara onsdag som är uppbokad för arbete, wiie!

Have a nice day

Stereophonics - Have a nice day

1 Juni


RSS 2.0