31 mars

Gårdagens planer blev ändrade så blev istället myskväll hos Andrea. Supermys! Imorse tog jag en promead med Filippa och senare åkte jag och Emelie upp till Marcus för att lämna en liten 20års present. Ikväll skålar vi hos Oskar, wiie!

Tack farmor!

'
Efter träningen va jag förbi farmor och farfar ett tag. Dom är så söta dom. Med mig hem fick jag en makaronigratäng, mums! Så nu slipper ja fixa middag ikv;)

If I had the money I would..


Glada nyheter

Alltid lika roligt med glada nyheter så tänkte dela med mig av några. Det är fredag idag, lördag imorgon, påsklov nästa vecka, våren är här (typ), jag fick göra matteprovet efter lovet, jag har fått lön, solen skiner och jag är äntligen ombytt till träningskläder :D

Seeeg morgon..

Nej nu har jag suttit och "gjort ingenting" för länge här hemma så bör börja röra mig upp mot A3. Blir lite springa-bandet idag tror ja;)

Kunde inte låta bli

Tyckte om min oranga klänning så mkt att jag köpte den i svart också hehe Men den kosta bara 199kr + att ja fick 20% rabatt så va lätt värt det:)

28 mars

Det ser inte så fräscht ut men kan lova det är GOTT! Kesella, frysta hallon och lite lightsaft, blanda ihop och BAM så får man ett supergott och kalorisnålt mellanmål. Typ 85 kalorier är det i det där, vilket till och med är mindre än i ett normalstort päron ;) Nu ska jag fortsätta kika första sesongen av DH:)

27 mars

Kom presis hem från en grym konsert som musikskolan fixat. Filippa, Emma och Torun va grymma ni va!! Nu väntar jag på att den nya serien GCB ska börja. Hoppas den kan ersätta DH för det kommer bli så tomt annars när det ska sluta:(

26 mars

Sådär då har jag slingat utväxten, vilket verkligen var på tiden. Nu slipper jag tänka på det vaje gång ja ser mig i spegeln;) Har börjat märka jag blivit lite lat med träning och kost den senaste tiden så det får ja försöka ta tag i imorgon;) Godnatt!

Veckans första skratt

Haha så himla skön 2-åring!

It's pink

Lite crazy men tycker ändå Kate Moss är snygg i det. Kanske om man var en Barbie, men annars skulle jag inte vilja mitt hår såg ut som sockervadd;)

Slingor

Imorgon ska jag iväg och slinga utväxten, wiie! Har gått 4 månader sen sist så är ju på tiden kan man säga ;)

25 mars

Har haft en riktigt mysig och lugn helg här hemma. Blev en skön promenad med Emelie i vårvädret igår och senare på kvällen lite jobb. Denna dag började tidigt med att jag fick hoppa in som taxi och efter det har ja bara legat i soffan och kikat alla repriser från veckans tvserier. Ska fortsätta umgås med tvn och soffan nu. Behöver ladda batterierna för den nya veckan;)

inspiration

Bilder från imfancy

Source Code

Den här filmen verkar riktigt bra så täknkte bädda ner mig i soffan och ha lite mysigt framför tvn. Blir en lugn kväll för mig vilket också behövs för inatt ska jag agera lite taxi så jag behöver all vila jag kan få.

The tourists

Såg denna film igår och gillar den starkt! Spännande, rolig och väldigt bra gjord. Efter man sett slutet vill man nästan se om filmen igen på en gång bara för att se den från en annan synvinkel ;)

21 mars


Nu är andra och sista provet avklarat för veckan och imrogon ska jag ha en presentation på engelskan och sen är allt klart för veckan. Skönt! Något annat som är skönt är det härliga vädret. Blev så sugen på att åka hem till landet + att jag saknade familjen, så nu bor jag hemma veckan ut:)

18 mars

Har haft en riktigt bra helg med festligheter, filmkvällar och en middag hos farmor och farfar. Nu måste ja sova eftersom den nya veckan som börjar innehåller 3 prov och en (jobbigt) tidig mattelketion imorgonbitti. Godnatt!
Stort grattis till emelie som fyllt år idag också! :D<3

Haha Lynette

Haha Lynette va så rolig i senaste avsnittet så spelade in klippet och lyckades lägga upp det på Youtube så ja kunde visa det här. Haha har sett det så många gånger nu!

16 mars

Ikväll firar vi att Emelie och Flippa blir 20!! :D Ska bli så roligt!
Stort grattis till Filippa som fyller idag och ett stort grattis i förskott till Emelie som fyller på söndag! :D<3

Desperate Housewives season 8

NEEEEEJ säger ja bara efter ja såg 16:e avsnittet. Fick en jobbig känsla efter som vägrar släppa och självklart blev ja ledsen i ögat :( Hemskaste avsnittet, önskar ja aldrig kollat!

15 mars

Tog mig en långpromenad ut till Bresse i morse. Till en början var det varmt och soligt men på hemvägen kallt och mulet. Har precis lagat lunch och nu ska ja plugga lite engelska :)

14 mars





Är sådär lagom mör i hela kroppen efter 1 timme på springbandet. Sprang utan att stanna en enda gång trots ja tappat så mkt kondition. Har suttit på skolan och pluggat nu i 2,5 timme och snart ska ja jobba lite. Ikv ska ja nog hem och hälsa på familjen, saknar dom så mkt!  


Nytt

Blev bara tvungen att köpa, men billig va den 199:-

Orange

Det är så snyggt med oranga plagg. En fräscht och tropisk färg, me like!

12 mars

Provet avklarat och det kändes som det gick riktigt bra!! Har unnat mig ett par timmars tv-tittande och blir nog kvar här i soffan ett bra tag till ;)


11 mars

Sommaren 08
Jaha, då va det söndag igen då. Börjar jobba 12 men blir nog inte ett så långt pass idag. Efter det blir det kanske en promenad med filippa och ikväll ska jag på middag hos farmor och farfar. Självklartska ska jag spendera massa tid med matteboken också och tagga inför provet imorgon;)

10 mars

Började dagen med spinning och efter det har ja spenderat 3 timmar på biblioteket med matteboken. Nu blir det en promenad i solen med filippa :)

Dämpar godissuget

Citronvatten och frysta hallon <3

Vill ha!

Dom perfekta vita byxorna! Ska leta som en dåre efter ett par liknande till våren/sommaren. Dom här fanns på Zara i somras:(

Älskar mina lediga fredagar!

Har lunchat på stan med Elin idag och wiiiie va kul det va att träffa henne igen!! :D Vi planerade in lite melodifestivalmys imorgon i farten, så det kan jag se fram emot ikv när ja tvingas sitta här hemma och umgås med matteboken..

9 mars

Har precis ätit en supergod middag och nu ligger ja i soffan och kikar The voice. Myyys!

8 mars

Lektionen slutade 12 och efter det blev jag kvar på skolan till 5.. Lyckats ta mig igenom mer än halva kap 4 i matten och började på det igår. Så lagom nöjd är jag! Nu ska ja bara vänta på Filippa för sen ska vi ta en kvällspromenad och efter det mysa lite i min lägenhet. Wiiiee!

7 mars

Har fått en he del plugg gjort idag! Efter lektionen satt jag kvar och gjorde lite engelska. Efter det tog jag och filippa en liten promenad och därefter hjälpte hon mig med matten. Sen när hon skulle iväg på träning va jag så inne i matte-tänket så gick till komvux och satt där i 2 timmar, så nu är jag i gång med matten igen. Hade tydligen inte glömt så mkt om derivering som ja först trott ;) Nu - SOVA!

6 mars

Kikar House och äter morötter.

interlude



nytt i garderoben

Har inte shoppat på över 2 månader så tyckte ja behövde göra ngt åt den saken. Båda är från h&m och kavajen va t.o.m på rean;)

time



3 mars

Började dagen med en lånpromenad ut till Bresse med Filippa. Nu känns det i benen kan jag ju säga. Har fått lite tråkiga nyheter hemifrån angående våra bilar.. Mamma körde sönder våran för typ 2 veckor sen så vi har bara haft pappas och nu har den också gått sönder -.-' Familjen bor 2,5mil utanför stan och har för tillfället ingen bil.. det går bra nu;) Jag ska jobba imorgon ute på landet och tanken va att mamma skulle hämta mig i stan imorgonbitti men nu går ju inte det.. Tur man har en snäll farfar med en bil, annars hade helgen inte gått ihop haha

Mysfredag

Blev en härlig promenad med Filippa i solen idag, mkt skönt! Senare beställde vi hem mat och har kikat lite film. Emma gjorde oss sälskap också! :) Nu ska jag bädda ner mig och få lite sömn, godnatt!

2 mars

Vågade ta mig en sväng förbi gymet (WIIE)! Gick superbra att springa på bandet men har dock tappat lite kondition så får jobba på det. Troligen var det en spricka i revbenet som jag känt av förra veckan, så hjärtat va det inte hehe Smärtan har typ försvunnit helt, är bara i vissa rörelser eller om ngt klämmer emot som ja känner av det:) Läkarna har sagt att jag får börja träna så fort jag själv känner ja kan, så nu har jag vågat börja:)

godnatt torsdag

Har inte pluggat ngn matte alls ikv fast jag borde.. Hela kvällen har ja bara myst framför tvn och datan. Bland annat hunnit prata med saknade Jossan på skype! Nu ska ja precis släcka lampan och tänkte bara påminna alla som inte vet det, att imorgon är det freeeedag!!! Godnatt!

1 mars

Tog en långpromenad ut till Bresse efter skolan idag, riktigt härligt! Hunnit träffa Filippa också. Vi har fikat lite här hemma hos mig och nu ska jag börja laga middag. Ikv blir det lax, mums!

RSS 2.0