FLYTTAR BLOGGEN

http://www.nattstad.se/frejawallin

Vill smaka!!


Lake Retba / Lac Rose

Vore tufft att simma lite här.. Nån gång i livet får man väl ta sig en tripp ner till Senegal och ta sig ett dopp i den rosa sjön.

Nette Nestea

Älskar Annette Hagas blogg ! Skulle göra vad som helst för att få hennes garderob och HÅRET!! Hade jag haft långt hår skulle jag gå till frissan med en bild på henne å be dom färga en sån ombre direkt. Skorna i bild 5 och 16 har jag letat efter hur länge som helst, men slutsålda överallt..en liten tår för det :'(

. . .

Har spenderat halva tisdagen med att få i ordning i mitt lilla rum här hemma. Fick börja med att släpa ut alla kartonger,korgar och ikeakassar för att ens kunna ta mig in.. Sen har ja sorterat och fixat i hyllorna, samt möbleat om lite och självklart damsugit och dammat. Ligger nu i min nybäddade säng i ett ( ÄNTLIGEN ) städat rum, så nu kan ja säga godnatt!
 

3 0 S T M


La nuit du chasseur

 
 
 

GRATTIS LINDA 20 ÅR IDAGCity Of Dreams


The Great White

Har kikat runt på massor av olika äventyrsresor och fastnade lite för vithajsafari.. Har hajfobi så får väl inse jag aldrig kommer våga mig på något så galet, specellt inte nu efter att ha sett det här klippet ( får ren panik efter 0:50 )!! Dog av att bara se på det nu så tror inte jag borde utsätta mig för det i verkliga livet haha!!

Jossi nu är det nära!!

Bara en kort liten ynklig vecka innan min bästa fyller den heliga systemetåldern! Önskar ja kunde åka över till usa och fiira dig men ska göra det så gott ja kan från lilla enköping!
 

23 september

Även fast ja hoppade av agronomekonom efter 2 veckor så har ja hunnit lära mig mycket. En viktig kunskap som jag definitivt ska utnyttja att jag har nästa år är att se till jag är 100% frisk inför nollningen! Annars slutar det som nu.. att man är sjuk i en månad ( och förhoppningsvis inte mer än så ), vilket inte rekomenderas!!
      
P.S. lärt mig massor om grisar och traktorer också men det ska jag skryta om en annan dag!

alltså.. inte okejj

Mötte den här STORA spindeln när ja skulle ut till bilen i veckan...inte sett den sen dess, hoppas den inte hittat in i huset för då dör ja!
pa
s
 

Kräftskiva

Carl Filips kräftskiva blev riktigt lyckad i lördags :D Hade så himla roligt med alla dessa goa människor! 

M U S E - bokat

Den 6:e december spelar MUSE i Globen och jag och Jonathan har fixat biljetter!! WIIIEE, längtar!!! :D

Småtting- veckorna

Oj vilka intensiva men roliga veckor jag haft på SLU, därför ja inte vart så aktiv här!! Lärt känna så mycket trevliga och intressanta personer. De här är de enda bilderna jag tog under de här två veckorna men de får räcka :) Jag har insett att jag trivs mycket bra på skolan och programmet jag valt, men jag har också insett att jag inte är redo för studierna än. Så därför har jag valt att hoppa av och kommer ta mig ett år till i friheten innan jag sätter mig framför skolbänken. Kommer sakna alla nya härliga jag lärt känna men förhoppningsvis kommer jag tillbaka till SLU nästa år;) Beslutet känns helt rätt just nu och jag har redan smidit lite planer! 


 
 

Myser

Är hemma och har det lite trevligt med mammi och pappi framför tvn:))

.

Har nu gått 2 dagar i skolan och just nu snurrar allt i huvet.. För mycket information och intryck på samma gång är inte lätt att hantera, samt att försöka hinna flytta mitt i allt. Det finns ingen tid att hinna med alla viktiga saker.. Jag hoppas att jag kan börja få ordning på allt så fort som möjligt men just nu är det rent ut sagt K A O S :(

C O L D P L A Y

Torsdagen var LEGENDARISK!! Herregud va häftigt det va att se dom live!! Något av det häftigaste jag upplevt, ärligt! Lollo och jag lyckades ta oss fram till Linda och hennes kompisar som stod längst fram vid stängslet vid "catwalk-"scenen. Måste befunnit mig som minst 2 meter från Chris Martin!!!!!!! Miljoner tack till Sofie också som körde mig och lollo till enköping från Bålsta eftersom vi så klart inte hann med sista tåget hem(a) Är så himla lycklig nu i efterhand att jag och Lollo tillslut bestämde oss för att köpa biljetterna <3
M Ö R

Efter att ha spenderat en heldag på Gröna lund bakis och med 3 timmars sömn så mår jag lite mört haha ;) Borde förbereda för morgondagen då det är första dagen i skolan !!!!!!! :OOooOoo0ooOo Men har inte orkat flytta mig från soffan sen jag kom hem nu ikv.. Kommer nog bli 2 intensiva men roliga veckor framöver med nollning, flyttning osv. Men tar tag i det sen, nu måste jag få vila ut lite och bara ha en lugn stund innan alvaret sätter fart imorgon;)
 
Btw inte vart på Grönan på ett par år nu så har inte åkt blå tåget sen de gjort om det. FY VA RÄDD JAG VA! BLUNDA HELA ÅKTUREN! Blev rädd redan i kön när ja såg blodet på väggarna hahahaha Är en äkta mes !
 

Gårdagen

Igår firade vi sötnosarna Liza och Cechael som fyllt 20!! Kvällen började med lite lekar och dricka och ännu mer dricka;) Möjligtvis lite föör mycket dricka för mig haha men hade verkligen kul! Efter det blev det all in ett tag och sen åkte jag och Eric ut till Jonathan. Hann sova 3 timmar innan väckarklockan ringde kl 7 i morse. In i duschen och sen blev det stockholm och grönan resten av dagen. Kom hem halv 8 nu ikv så är lite M Ö R .RSS 2.0