goodnight


Bild.
Nu ska jag sova, imorgon blir det lite äventyr!

yesterday

Bild.
Igår hälsade jag, Filippa, Elin och Emma på Lollo i Uppsala. Vi åt på ett mysigt fik och senare satte vi oss på McDonalds där vi köpte lite glass och bara prata. Bästa söndagen på länge.

she expected the world

Bilder.
Coldplay - Paradise

hejj min säng

Kom precis hem, det blev en lång dag.. Vakna 7 i morse så är rätt så mör. Nu ska jag gosa ner mig under täcket.
Godnatt! :)

28 oktober

Ska snart åka in till farmor och farfar för lite mys framför tvn. Ska hämta Torun inne i stan senare ikväll/natt så kom på att det skulle vara skönt att redan vara i stan när hon ringer ;) Är man lat eller bara smart..

donatella versace


Bild1. Bild2. Bild3. Bild4. Bild5-7.

Den 17 november släpps Versace for H&M i butikerna. Spännande!

make it or break it

Bild.
Började kolla på Make it or break idag, bara sett 2 avsnitt än så länge men det verkar ganska bra.

vansinnigt förälskad


Igårkväll såg jag den här franska romantiska trillern. Måste säga att den var riktigt bra!

so few come and don't go

heyJohnny har så himla många snygga, fina, häftiga, härliga och inspirerande bilder. Känner jag har använt en hel del därifrån i de senaste inläggen.. men inte så konstigt ;)
The Fray - Look after you

access to your mind through your dreams

Bild.

Blev ganska sugen på att se Inception igen efter jag såg den här bilden.

goodbye dear clothes

Bild.
Har rensat ur garderoben och samlat alla kläder och skor jag inte använder i ikeakassar. Har för tillfället 3 st fulla med bara kläder.. Ska nämligen boka ett loppisbord i Fyris Park i Uppsala nästa söndag. Ser det som en liten kul grej och har jag tur kanske jag lyckas sälja något men resten ska jag slänga!

tropic dreams

Bild.

Längtar mer än nånsin till värmen!

nasty gal

Bild1. Bild2. Bild3. Bild4. Bild5.

Mina Jeffrey Campbell beställde jag från Nasty Gal i USA. Klicka in på deras hemsida, de har massa snyggt!

zero inspiration

Bild.
Har inte så mycket inspiration just nu, men det kommer nog snart :)





coldplay

Bild.
Jag borde skaffa mig Coldplays nya album Mylo Xyloto!!

me lajk

Önskar den där hängde i min garderob! Hitta den här:)

night walk

Bild1.
Tänk att stapla fram på dansgolvet i dom där ;)

gotta keep on running

Fortfarande sjuk, så himla tråkigt! Har haft en hel del tid att lyssna på massa musik och hittade en bra med The Fray - Heartbeat. Jag har däremot inte hittat någon serie som verkar tillräckligt bra för att börja följa.. :/ Livet är hårt ibland!

sick

Jossan, Bella, jag och Emelie.

Har lyckats bli sjuk, ont i halsen, hostar och orkar inte röra mig.. Sov hela dagen igår och idag har jag bara legat nerbäddad i sängen och kollat 90210. Nu måste jag hitta någon ny serie att följa.

the lion king

Idag har jag vart på vernisage, pappas kompis hade utställning med sina tavlor. Riktigt fina, min favorit var den här ovan på lejonet.
Just nu är farmor och farfar här på besök och firar mig så ska kila tillbaka till dom nu och vara lite social. Senare ikväll ska jag bädda ner mig framför nån bra film och bara ta igen från gardagens festligheter ;)

paradise

Jag har dom bästa vännerna!! <3

jeffrey campbell

Nu är dom här mina!!! Kärlek vid första ögonkastet!

 


i'm on the top of the world

Idag fyller jag 19 och redan har jag blivit firad ordentligt!! Ikväll blir det utgång med tjejerna i västerås! TAGGA! :D

charlie brown

Bild.

Coldplay har gjort det igen, en ny grym låt från nya albumet!! Charlie Brown heter den och jag kan inte längre väänta tills  Mylo Xyloto släps här i sverige!!

simply the best

Min syster och jag

Jag har världens bästa lillasyster!! Varken hon eller jag är hemma imorgon på min födelsedag så hon överraskade mig ikväll. Hon hade planerat en supergod middag och dukat upp med vindruvor, godis och melon vid tvn. Jag blev så himla glad, hon hade gjort så fint<3 Så nu har vi myst och kollat på Happy feet, så söt film!
Nu ska jag städa upp röran i mitt rum, bye!

i'm on my way

Bild från Bryssel förra året. Leo, Amanda, Jonas, Mikaela, Jennifer och jag

Min "korta" promenad blev inte så kort som jag först tänkt.. slutade med att jag var ute i 1,5 timme;o Nu ska jag VILA massor!! Jag måste ju orka med morgondagens äventyr;)

20 oktober

Lollo och jag på nv-fest

Jag var i uppsala idag och gjorde lite ärenden på stan och efter det plockade jag upp Lollo vid BMC. Vi träffas så sällan nu när hon pluggar i uppsala så det va så kul att ses. Hemma i enköping bjöd hon mig på lunch på wikmans, så himla gulligt av henne!! <3
Nu ska jag fixa lite här hemma och sen ska ja ta mig en liten kort promenad har jag tänkt :)

yellow diamonds in the light

Bilderna ovan från Ulrikke Lunds blogg
Dessa 3 kjolar fick jag med mig hem idag. Den gråa och svarta är från weekday och den blommiga från H&M.
Såg för ganska länge sen den gråa kjolen på Ulrikke Lunds blogg och har haft lite utkik efter en liknande. Så när jag var förbi weekday så hade dom just den kjolen på halva-priset-rean! Vilket resulterade i att jag fick en svart med mig hem oxå;)

19 oktober

Jag och Carro på min student

Är förvånad själv men skulle springa 5km, sluta med att jag sprang 10,2 !! Ja, jag vet galen chejj..
Sitter och kollar ikapp Svenska Hollywoodfruar, så himla kul! Maria gör min dag hahaha!

rainy day



Kul att det regnat konstant hela dagen, finns inte mycket man får lust att göra då. Åkte i alla fall in till stan på eftermiddan och fikade med Jossan, vilket var riktigt mysigt! Ikväll ska jag bädda ner mig framför tvn för det är desperate housewifes!!

princess of china

Från idag och 6 dagar framåt ska expressen.se och iTunes lägga ut en ny låt från COLDPLAYS nya album Mylo Xyloto. Först ut är låten som Rihanna medverkat i, Princess of China. Jag gillar vad jag hör!

N Y C

Hittade den här tröjan på weekday igår, superskön!

Monday

Är påväg in till enköping för att lyssna på Torun. Hon ska sjunga make you feel my love med Adele på tingshuset.


söndagsmys

Ser på film och mumsar på kanelbulle och varm choklad.

all the boys love mandy lane



Igårkväll såg vi All the boys love Mandy Lane. Tycker faktiskt det var en bra skräckfilm, slutet förvånade.
Vi såg även I'm number 4 och till sist somnade vi till Crazy stupid love. Idag har jag bara en sak på schemat och det är att hitta vart i filmen jag somna så jag kan se slutet.
Bild härifrån

our life is right here

Ikväll kommer tjejerna hit för lite filmmysande. Vi ska bädda ner oss vid tvn och kolla film efter film, L Ä N G T A R!

it's in the story


Hälsade på min gammelmormor och gammelmorfars grav idag med pappa och Torun. Vi tog lite bilder där för det va så fint med ljuset.
Juste, sprang en mil imorse. Kan ju säga jag är lagom nöjd haha

all about tonight

Kom precis hem från filippa. Nu är jag trött, godnatt!

s p a

Unnade mig lite spabehandling här hemma, absolut inget avancerat haha Började med att koka upp vatten och satt med det med en handduk över huvudet i ca:5min. Efter det använde jag Garniers peeling brusher och avslutade med en ansiktsmask från dr.brant, ett provexemplar jag fick med hem från nelly. Enkelt, men gu så fräsch man känner sig!
Jag rekomenderar verkligen båda produkterna!

i won't ever be your cornerstone

Pyro med Kings of Leon, magiskt bra låt!

valerie / back to black


Bild från balen

Gick upp 07.15 idag för att köra Torun till bussen så nu förtjänar jag att få kolla lite film. Tänkte se Water for Elephants :)
Måste bara tipsa om den här killen som Nisse visade igår. Han sjunger som.... wow säger jag bara! Här är en till länk där han gör en cover på Motherlover med en annan kille. Dom är grymma!

sooner or later

Fick hem det jag beställde från nelly idag, är jättenöjd! Skorna var t.o.m snyggare irl men ska byta till en storlek större:) Tog en bild nu med örhänget på, inte så tydlig men man kan se på ett ungefär.

gaga's brills

Lady Gaga hade dom här brillorna i sin Paparazzi-video. Tycker dom är ricktigt snygga faktiskt! Hittade den här länkenUlrikke Lunds blogg där man kan beställa hem dom :)

timing is everything

Kom precis hem från stan. Träffade malin, bea, bella, emelie och jossan på wikmans där vi satt och pratade ett tag. Senare gick jag och Jossan lite på stan innan jag behövde åka och hämta torun.

12 oktober

Nu ska jag precis åka in till stan och träffa Jossan. Vi ska väl kika lite på stan och sen kanske ta en fika. Senare ska jag vara snäll och handla hem lite åt familjen och hämta lillasyster.

u are the peace sign

Klicka precis hem dethär från nelly. Hoppas det passar!

lights

LIGHTS nya album Siberia är riktigt bra! Lyssnar mest på Peace Sign, Timing is everything och Banner.
Bilden

shoes

Konst eller bara mode? Klickade runt lite på Solestruck och var tvungen att dela med mig av vad jag hitta där.
Alla bilderna är från solestruck.com

stevie

Nu har jag hittat mina drömskor!!! Dom är från Jeffrey Campbell och modellen heter Stevie! LETAR överallt på internet men dom är -sold out- överallt :(

11 oktober

Ska försöka ta mig ut och springa idag hade jag tänkt, får se om jag orkar.. Förra veckan var jag ju så duktig men efter helgen har jag knappt orkat röra mig!

her secret.

En tjej mailade mig på en bildsajt och bad mig kolla in ett youtub-klipp hon lagt upp. Nu vill jag dela med mig av hennes video, jag tycker det var starkt av henne att göra den. Om ni har tid tycker jag ni ska klicka på länken nedan och kolla. Gör det för hennes skull :)

bilden hittade jag här

JEFFREY CAMPBELL

Jeffrey Campbells LANA-modell är hur snygga som helst! Funderar på att klicka hem men inte bestämt mig än. Är lite osäker på hur det blir med hålet i hälen om man vill ha strumpbyxor eller strumpor.. kanske blir superfult med det :/ Snygga är dom iaf!



Måndag


Efter en rolig men intensiv helg är det nu måndag och jag har redan hunnit strycka saker på min "att göra lista". Skickade precis in mina jobbtimmar från helgens arbete och har också hunnit med att ansöka till högskolan för vårens intagning. Vet inte än om jag vill plugga till våren men lika bar att söka :)

Zzz Zzz

Nej nu ska jag sova!! Godnatt :)

trött chejj

Nu är tre intensiva arbetsdagar över och jag är lagom mör.. har dock haft väldigt kul! Ikväll väntar film och mys med lillasyster:)

wiiiee

Sista jobbdagen idag! Skål på det ;D

fest

Idag är det jobb igen.. men senare ikv blir det fest hos Eric :D Jossan och jag kommer dock va ganska möra..

20års fest


Nu börjar jag jobba och slutar inte förrän 17, yaay!
Senare ikv blir det Vickans 20års fest :)

6 oktober


bild härifrån
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag köpt en dekoration som jag hängde örhängen på, så tänkte visa en bild på hur det blev :)
Kan ju då säga att innan låg alla örhängen hullerombuller i olika små askar. Tror dock jag behöver skaffa mig en till såndär dekoration snart, börjar bli fullt haha ;)

boomerang


Min syster missade bussen imorse och snäll som jag är körde jag henne. Gick upp en hel timme innan jag egentligen planerat gå upp så det va riktigt bra gjort av mig måste jag säga ;) På vägen hem träffade jag Filippa och gratta henne lite snabbt, hon tog KÖRKORT idag!! Grymt bra jobbat!
Innan jag åkte hem svängde jag förbi Selma och köpte den absolut snyggaste jackan, en mörkblå från boomerang (har en redan i ljusbeach). Ser det som en liten livsinvestering ;)
sprang ett varv i gånsta också, 5km check!
Så den här jackan är min nu + att jag köpte med en skitsnygg päls till kragen också vilket kostade 400kr extra men va värt det!! Längtar tills jag kan börja använda den!
bild härifrån

5 oktober


Kom precis hem från stan där jag köpte en liten dekoration som jag tänkte hänga mina örhängen på, en tunika och en present till Vickan som har 20års fest nu på fredag :) Det gick jättebra att planera inför helgen så nu är alla viktigaste förberedelser klara. Efter planeringen åkte jag till lillkyrka och sprang 3 varv i spåret, riktigt härligt!
Nu ska jag kila å hänga upp lite örhängen och slå in paketet, byebye!

jobb


Fredde och jag på balen (Bild tagen från en vän)
Ska iväg nu och diskutera med Bessan om hur vi ska ha det i cafét nu till helgen då det är äppelmakrnad på Grönsöö slott. Vi ska försöka komma på en bra lösning om hur vi ska ha borden, vart kassan ska stå osv. Är väldigt glad jag får vara med och ta ansvar över planerngen :)

flyttar

Kanske inte kan kalla det en riktig flytt men håller på att byta rum. Ska byta tillbaka till mitt gamla som jag hade när jag var liten vilket är mycket större än det jag haft nu. Det ska bli väldigt skönt att få lite mer yta att röra sig på ;)

3 oktober


Va i uppsala idag med jossan och filippa, mysigt mysigt :) Köpte med ett orange blumper-skal till telefonen. Nu blir det svårt att tappa bort den iaf ;)

H&M


vardaglig slapp skjorta
supersnygg tröja/blus, bilden är väldigt missvisande såg jag nu..
en härlig blus med fina färger, kunde inte motstå ;)
Saken är den att jag kan inte gå in i en H&M butik utan att köpa med mig ngt hem.. Det här släpa jag med mig på mitt senaste besök ;)

2 oktober

Söndagar är så himla tråkiga, det är ju då man inser det är 5 heela dagar kvar till helg igen..
Jag nämde ju tidigare att jag skulle lämna tillbaka ett av de 2 par jag köpte nu i veckan och de här paret var det som fick stanna ;)
Hitta dom på skopunkten för typ 300kr

dagen efter


Hade hur kul som helst igår när vi firade Jossan :D sen drog vi ner till stadshörnan vilket var kul det med :) vaknade imorse lite sådär lagom mör ;)
Vi hade planer på att gå ut ikv igen men så blir det då inte för min del, behöver återhämta mig lite;)
Tog en långpromenad mitt på dan sen har jag segat framför tvn hela kvällen med mysiga filmer :) Nu ska jag nog ta å sova snart, godnatt!
weheartit.com

erikslund

Det här köpte jag med mig hem i onsdags när jag och jossan var i västerås :)
Ett par svarta byxor med hög midja från Rut m.fl, en stor kofta från veromoda och ett smart skydd till min iphone

istanbul

Tänkte visa lite av det som jag köpte i turkiet:)
Långkjol - Zara (använder den också som klänning med skärp)
Köpte en till långkjol, en svart, men känns lite onödigt att lägga upp den de ser nästan lika dana ut bara att den här ovan är något snyggare ;)
Linne - hitta den på rea i nån av galleriorna vi var i
Blus - Zara
Kavaj - xide
Kofta - ngt turkiskt märke (köpt en i svart oxå he he)
Hittade allt förutom örhängerna på en bazar vi besökte. De hade så snygga smycken där!!

RSS 2.0