OBAKU Harmony

Kikade förbi lagerströms idag och då hade dom 50% på denna. En herrklocka men vad gör det:) Eftersom ja hade 1000kr där så blev den gratis för mig då, så ingen shopping som påverkat min plånbok om man säger så;)
Haha har dock lite smått panik. I butiken satt dom på mig klockan när jag köpte den så fick aldrig se direkt hur man tar av den.. Vilket blev ett problem nu.. men det löser sig väl. Annars får jag gå dit igen haha

Jag var vaken men drömde att jag sov

Efter skolan har ja träffat Emma och Rasmus lite på stan. Va kul att träffas Emma igen, det va ett tag sen:) Har precis kommit hem och packat upp det jag handlat. Senare får jag lite sällskap av Carro men hon ska ut och festa ikv så lär inte bli mkt till sällskap haha Hon får festa lite extra åt mig tycker ja ;) Nu ska jag börja ordna lite inför middan och sen plugga..

.

Bilder.
Hitta bilderna på Ulrikke Lunds blogg. Inspiration. Ge mig sommar.

Fallskärm

Timbuktu feat. Oskar Linnros - Fallskärm

 

 

Trettiotusen meter upp i stratosfären

 

Jag var påväg mot jorden, i hundranitti knyck

Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt

Ville va hög på livet, men gjorde självmål

Letade sextondelar, hitta bara en, två

 

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblick

Jag stirra in i vägen, men du hade utsikt

Du segla sju hav, jag satt i en ankdamm

Jag var ett löv i kuling, men du var ankrad

 

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur

Där blommar fyrklöver, här växer otur

Du är känsosvall, jag är känslokall

Du förändrar allt!

 

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Varit en millimeter från förfall

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Känns som jag gått under överallt

Kanske var det tur, att jag föll så djupt

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

 

Jag ville se hela baletten utan snedsteg

Och sluta dansa mellan raka rör och mened

Inom fall från höga höjder är jag "bet the bomb"

Du fånga mig i kragen, fem i tolv på sjätte dan

Du var guld i djungeln, jag låg som grus i parken

Men du flydde aldrig, jag var så djupt i knarket

Jag var vaken men jag, drömde att jag sov

Och önska att jag glömde, det du kom ihåg

 

Men väckarklockan ringde, mitt i mitt "zombie mode"

Botade närheten, som jag var långt ifrån

Du var känslosvall, jag var känslokall

Du förändrar allt!

 

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Varit en millimeter från förfall

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Känns som jag gått under överallt

Kanske var det tur, att jag föll så djupt

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

 

Du renoverade min syn, du gav mig nya penslar

Knuffa mig in i nuet, fast jag bad att få vänta

Du sa att tiden fattas, för hur jag lever på risk

Du målade mig en karta, markerad med ett kryss

 

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur

Där blommar fyrklöver, här växer otur

Du är känsosvall, jag är känslokall

Du förändrar allt!

 

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Varit en millimeter från förfall

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Känns som jag gått under överallt

Kanske var det tur, att jag föll så djupt

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

 

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Varit en millimeter från förfall

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Känns som jag gått under överallt

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Varit en millimeter från förfall

Sprungit som en halvdöd genom Malmö

Känns som jag gått under överallt

 

Du förändrar allt!


29 februari

Underbart väder dag igen! Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten och ordningen här blir bara bättre och bättre. Nu måste jag börja fixa mig lite, skola snart.

28 februari

Bott hemma hos familjen inatt och blir kvar här till imorgon. Börjat friskna till så i morgon ska jag nog våga mig ut på en promenad. Sitter här och kämpar igenom lite engelska glosor. Kul med 80 ord man ska kunna till på torsdag då typ 98% av dom är helt nya och omöjliga att utala/stava.. Men till ngt lite er positivt, vilket härligt väder det varit idag. Underbart med vårkännslor!

Coldplay - Charlie Brown


Starships were meant to fly


Nicki Menaj - Starships

Shoo Bre

Såg Shoo Bre på bio idag. Tycker den va bra men hemsk, fick en tår i ögat i slutet.


24 februari

Madonna vår gamla hund, en av världens sötaste och gladaste varelser
Blir kvar hemma ute på landet inatt, känns skönt att vara hemma med familjen efter allt. Ska bli skönt att få riktig sömn också. Blev inte så mkt sova i natt kan ja ju säga.. Det är inte så lätt att sova när man har massa sladdar på sig som är ikopplade till en EKG-maskin samtidigt som man är orolig över vad som är fel på en. Vid 1 fick jag lov att byta rum också ner till intensiven pga min låga puls. Så fort jag somnade till så sjönk min puls och ett varningsalarm började tjuta, en skjöterska kom in och jag vaknade till. Sådär höll det på till 3-halv 4 inatt innan jag lyckades somna. Vakna igen vid 6 och efter det kunde jag inte somna om av samma anledning. I natt ska jag sova ostört, längtar!

Hemma

Nu är jag hemma igen. När jag tränade i måndags hade jag troligen en infektion i kroppen, vilket inte är någon bra kombination. Så i veckan har jag känt obehag i hjärtat och blivit lätt anfodd av väldigt lite ansträngning. Blev också kallsvettig och nästan yr när jag försökte springa i onsdags.. Så igår ringde jag sjukvårdsupplysningen och dom sa jag skulle ta mig till akuten på en gång. Så därför hamnade jag där. Allt har gått bra och jag mår bara fint nu, så behöver lite vila nu bara:) Anledningen jag behövde stanna kvar över natten var för att jag hade onormalt låg puls tyckte dom. Är nere runt 34 i vilopuls. Och när jag hade somnat hade den sänkts lite ytterligare tydligen. Men det va ingen fara fick ja reda på idag, fick göra ett "motionstest" på cykel och de sa jag bara är vältränad och har en bra kondition :)

Ändrade planer..

Blev akuten för mig idag och blir kvar över natten..Har eget rum iaf så är inte så jobbigt. Gillar att jag har en tv som kan underhålla mig nu när jag måste stänga av mobilen:)


23 februari

Klaaaaaaar med matteprovet, solig vårdag och ikv blir det fika med nisse och sen kvällspromenad med Jennifer! Den här torsdagen gillar jag!

22 februari

Nu är jag trött på att känna mig sig som bambi på hal is varjegång man går utanför dörren...! Vill kunna gå ut på kvällspromenad igen, men får väl gå förbi a3 för andra gången idag och gå lite där ist.

21 februari

I natt har jag mamma på besök här i lägenheten. Vi har försökt ordna upp lite med mina kläder men det är fortfarande kaos.. Ska få in en garderob hemifrån snart och då blir det förhoppningsvis lite mer ordning här. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förän 12:45. MeLike!

20 februari

Känner att jag vaknat helt på fel sida.. Saker och ting har inte riktigt gått som jag tänkt idag men det kan inte vara solsken alla dagar :) Sprang 1mil idag + gick 5km så tycker jag är värd lite mumsig vaniljglass och choklad nu! Ska krypa ner och kolla eb av världens bästa må-bra-filmer, Bridget Jones dagbok!

NEJ

Försov mig! Hade lektion 8.30 men vaknade för typ 7 miuter sen:( Känns inte så värt att gå dit nu eftersom lektionen slutar om 5min.

Mylo Xyloto

LYCKA! Nu finns Coldplays nya album på Spotify!! :D

hejdå söndag

Nu ska jag snart sova så det kan bli en ny vecka. Sitter här och tycker synd om Lollo. När vi skulle trippa hem igår så va det ju såklart isgata och Lollo ramlade och stötte i handen:( Så idag har hon fått gipsat om den. Så tråkigt :(

No smoking

Är så stolt över mig själv (måste få skryta lite )! Har aldrig rökt, inte ens provat en enda gång och tänkte försöka fortsätta så:D Nu blir det söndagsmyyyyyys!

Nyttig?

Dagens "mat" än så länge.. En "liten" pommestalrik och gudomligt goda kakor haha;)

19 februari

Gårdagen blev riktigt lyckad! Tjejerna hade ordnat så himla fint med middag och lekar. Blev så ledsen för Bellas present gick sönder innan vi hann ge den:( men filippa och ja ska förbi i morgon och se om det går att få en ny men annars så köper vi en till bara:) Men va så tråkigt att den skulle gå sönder innan honn han se den:(
Förutom det så fortsatte kvällen på bra och avslutades med en efterlängtad kebab som dock inte smakade lika himleskt som ja föreställt mig haha men men ;)

18 februari

Har faktiskt orkat ta mig till gymmet idag med. Blev 40 minuter på springbandet bland annat + att jag tog en liten promenad i snöstormen. Nu blir det dusch och sen mpste jag nog börja fixa för kvällens festligheter.

20års fest x3

TAGGGGGAR!! Ikväll firar vi dom här tre underbara tjejerna som fyllt 20! :D Grattis till er Bea, Bella och Malin!!<3

Cath in the City

Hittade fram till den här bloggen igår och älskar hennes stil. Nu blev jag sugen på att köpa persikorfärgade byxor till våren :)

WTF!?

Kikade lite på tv4 och plötsligt kommer den här reklamen upp.. Fin reklam vi har för vår stad ;)

16 februari

Efter engelskalektionen så stannade ja kvar på komvux för lite plugg. Fick massor gjort så känns väldigt skönt nu. Har hunnit med en promenad med Andrea också och även sorterat lite kläder. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika lite tv :)

15 februari

Har jobbat ute på lillkyrka idag så har inte hunnit med speciellt mycket. Men däremot skrev jag precis klart min engelska uppsats precis, så tänkte unna mig en liten skön promenad med bra musik i öronen;)

Alla hjärtans dag

Ville bara önska alla en mysig alla hjärtans dag!<3 En speciell hälsning till saknade Jossan på andra sidan atlanten också! Bamsekram till dig <3
Just nu sitter ja hemma hos familjen och pluggar. Senare ikväll ska jag hem till lägenheten igen med ytterligare ett lass kläder. Nu tror jag att det blir sista omgången kläd-packning jag släpar med mig.

The Olsen twins

Dom tjejerna kan verkligen klä sig!

13 februari

Har lyckats få en hel del matte gjort idag så unnade mig en solning, supersköööönt ;) Måste nog börja klä på mig lite varmare kläder för ska snart ut på kvällsprommis med Andrea:)

12 februari

Igår blev det slagermys med tjejerna hos mig. Funderade på att följa med ut efter det men mådde inge vidare så va bra av mig att jag stannade kvar hemma. Idag måste jag ta tag i pluggandet, har faktiskt en hel del att göra den här veckan..

Rena Rama

Igår kväll spelade Rasmus och hans band Rena Rama på Nalen i stockholm, riktigt bra spelning! Efter det sov mamma och jag kvar hos Lena i hennes superfina lägenhet och idag vaknade jag upp frusen och ont i hela kroppen.. Håller nog på att bli sjuk:( Kom precis hem till lägenheten och tänkte försöka vila lite för ikv kommer tjejerna hit, wiie! :)

UNIF Hellbound

Dog lagom mycket när jag såg dom här från UNIF. Tycker dom är supercoola! Platån är enorm haha Köper man dom i USA får man dom för ca: 1600kr, tyvärr inte en summa jag kan slänga ut bara sådär :(

packar

Herregud va lång tid det kan ta att packa kläder.. Har lyckats fylla 5 ikea-kassar nu men har 4 tvättar som hänger på tork som ska packas ner nånstans också -.-' Tror jag kommer behöva inskaffa mig en eller två byråer till.

Pastell color

Tycker det är så himla snyggt med färgade jeans! Ett par rosa, typ som My Blomqvist har på bilden längst ner, ska jag försöka skaffa mig. Möjligtvis, om plånboken tillåter det, så skulle det inte sitta så fel med ett par mintgröna och gula också;)

Tack Kajsa!

Blev tipsad av Kajsa att prova kastanjevatten i ansiktet som brun utan sol. SKITBRA! Man applicerar bara med vanliga bummulsrondeller och man blir direkt en nyans brunare. Superbra att badda på om man vill känna sig lite extra fräsh!

9 februari


Kom precis hem från komvux, hade turen att träffa på Vivecka i trappuppgången och fick skjuts till lägenheten. Väldigt gulligt av henne! Nu ska jag packa och försöka hinna plugga innan ja måste rusa till bussen. Ska bli kul att komma hem, har inte vart där på en vecka nu. Torun har en vän från england på besök också så ska bli roligt att få träffa henne.

8 februari

Hunnit med massa nödvändigt idag. Träning, gått i skolan, fixat med bredband, pluggat med Marcus, packat för hembesök imorgon, städat, bokat in lite jobb, planerat inför helgen, pluggat lite mer, träffat Sandra och Emelie och även tagit en liten kvällspromenad:) Nu lockar sängen mer än vanligt, speciellt nu när man vet alarmet står på 7 då det är dags för lite träning!

Inspiration



7 februari

Har precis gjort klart engelskaläxan och nu tänkte jag krypa ner i soffan och kolla OC :)

6 februari

Sitter här och pluggar engelska.. roligare kan man ju ha det. Nöjd med dagen är jag iaf, sprang 1 timme på löpbandet och sen blev det långpromenad med Andrea. Ska nog värma lite te och mysa ner mig i soffan :)

Gold Bracelet Watch


Den här klockan från Sekonda vill jag ha! Kikade in på Angelica Blicks blogg där hon tipsade om bl.a. den. Har ett tillgodokvitto på lagerströms för min klocka försvann förut, så får leta upp ngt liknande där:)

Spinning!!

Precis hemkommen från ett spinningpass. Herregud va jobbigt det var, men det blir nog ett återbesök nångång;) Snart ska Andera och jag ta en liten promenad och sen ska jag på middag hos farmor och farfar. Det blir en mysig söndag dethär!

Gårdagen

Hade lite inflyttningsfest igår och sen gick några av oss ut. Blev en kul kväll! Nu ska ja snart kila ner till gymmet och gå lite på bandet tänkte jag ;)

KALLT!

Jobbade ute på Lillkyrka idag och det var tydligen utedag, vilket jag självklat inte blivt informerad om.. Stod ute i 1h och 15 min och trodde jag skulle förfrysa tår och fingrar! USCH säger jag bara, nu går jag runt i tremobyxor och jacka inne. Hoppas jag snart börjar bli lite uppvärmd.

1 februari

Håller på att packa för fullt här hemma. Inte lätt att trycka ner sitt liv i ikea-kassar.. Kläderna får jag dock vänta med ett tag, måste hinna fixa förvaring osv först. Snart bär det iväg in till lägenheten igen men inatt kommer Carro sällskapa mig. Mys!

RSS 2.0