31 Juli

Precis fått i mig lite frukost och ska snart åka iväg till farmor och farfar. Lovat hjälpa till idag med utflyttning nu när dom ska sälja sin somarstuga. :(
Senare ikväll ska jag och Emelie ta en lååång promenad ut mot bresse, wiiieee!! 

Solestruck

Beställde skor från solestruck för nån vecka sen och idag kom dom!! Åå va ja gillar, tror det är kärlek!

N E R V O


d r y g t

Flera har sagt de försökt nå mig i veckan på sms men att jag inte svarat och det beror helt på att jag inte fått dom sms:en... Så det är absolut inte så att jag med flit inte svarat utan har faktiskt inte fått dom, även fast det stått levererat på andras telefoner så har jag inte fått det :S Har inte märkt det vart ngt speciellt fel för har kunnat skicka och få sms som vanligt, så det är bara vissa som inte kommit fram, vilket är ganska knas..

29 Juli

2 dagar med jobb klart och nu väntar 2 lediga. Ska bli härligt med sovmorgon! Speciellt efter gårdagen då jag endast fick till drygt 3 timmars sömn haha men det va det värt!! :) Ikväll ska jag bara mysa ner framför tvn med Lollo som sällskap :D

C O L D P L A Y - bokat

Den 30 augusti drar jag och Lollo till stadion och ser Coldplay <3

Bilder från helgen

lde

19 Juli

Kom hem 4 i morse från Uppsala och hann sova till 11, sen blev det promenerat till Tove. Vi åkte till ett badberg i närheten av där hon bor och solade lite. Resten av dagen har jag bara slappat, vilket jag behöver! Ledig imorgon också vilket jag ska utnyttja till 110%!!

Carros 19års dag

 
Vi firade söta Carro igår i Uppsala. Först åt vi på en mysig resturang vid ån och senare blev det utgång på BJ. Maya och jag försökte ta en normal bild på oss..det gick ju bra haha Skyller på det röda ljuset, gick verkligen inte.
 
Snodde första bilden av Carro :)
 

Biio

Jag, Ebba, Alexia och Alexandra bestämde oss för att kolla lite bio. Vi såg The amazing spider-man - ASBRA!! Vill ha en egen spindelman nu <3

16 Juli

Hejsan måndag!! Nu sticker jag till jobbeeeeet ((:

Straw dogs

Blev tippsad av Bella för ett tag sen att se den här filmen:) Verkligen bra men läskig och obehaglig! Ett tipps om man gillar spänning och attl bli lite skrämd ;)

Söndagsmys

Myser ner mig framför lite Paradise Hotel med min tekopp.
 

Härjarö

Det blev en liten spontantripp till Härjarö där vi åt en god middag. Blev faktiskt en riktigt bra söndagskväll.
 

Fredagen den 13

Min syster va så smidig idag på jobbet haha
orun

Grattis till körkortet Emma!


Nu tar jag helg.


12 Juli

Jobbat med Ebba idag haha vi har kul vi! Så söt hon är med sin lilla ridhjälm som hon använder istället för sin moppehjälm hahaha!!

it makes you sick

 
Unfaithful - Rihanna
 
    
 
 

K u L

..då va man typ den enda som är kvar i regniga Sverige. Lollo och Filippa åkte till USA idag och Bea, Bella och Martina har åkt iväg till London, sen är ju Jossan redan i USA. Men när ledigheten kommer i Augusti då kanske det blir min tur att lämna landet för ett litet tag :))

10 Juli

Har nu haft 2 dagar ledigt, riktigt skönt! Nästan tur för har inte mått bra, haft ont i halsen och huvudet och bara sovit:( Får se hur pigg jag känner mig senare ikväll om ja ens kan jobba imorgon.. Håller iaf på att kika Paradise Hotel Danmark så har iaf ngt att underhålla mig med.

Gårdagen

Igår firade vi Sandra och Jossan som blivit 20 :D Riktigt rolig kväll !!

6 Juli

Har träffat Sara igår och idag, vilket var riktigt kul. Himla länge sen sist vi sågs. Nu ligger jag hemma i soffan helt slut. Tänker ligga kvar här heela kvällen!

Runwaydreamz

Vill ha dom svarta "Paris" och de blåa "#450", så snygga!! Självklart är dom onödigt asmega DYRA..........
 
Om det är nån rik själ som vill köpa ett par så finns dom här ;*
     
 
        

@ frisören

Ska göra något åt min utväxt tänkte jag..
 

Klippt

Köpte 2 klänningar på rean förra sommaren, trodde dom skulle komma till användning men icke. Så fick en brilliant idé och klippte av kjoldelen så jag fick två snygga toppar ;) 
 
Före
             
 
  
Efter
 
 
 
 
 

Hejdå pengar

Älskar min lilla MacBook Pro så himla mkt så va väl värt att lägga 750kr på en ny laddare. Fast måste erkänna det sved liite i plånboken :'( 

.

Träffade Filippa en snabbis i enk innan pappa och jag åkte vidare till Uppsala. Herrgud va fin lägenheten va, nu när det är fixat så är det bara att hoppas på att man kommer in på skolan också haha men annars får jag väl ta ett till år ledigt.
 

3 Juli

Nu ska snart pappa och jag åka iväg till Uppsala, men först ett snabbt besök i enk. Vi ska nämligen kika på en lägenhet som jag kanske ska hyra i höst om jag ska börja plugga där :D

Saknar dig.

<3

A L L E I N


2 Juli

Hade myskväll med Lollo igår, en välbehövlig återhämtning efter lördagen;) Vi såg American Pie: Reunion sen kika vi lite på Partaj haha! Har städat hela dagen och ÄNTLIGEN fått i ordning med garderob och mitt rum. Nu är det bara sortera upp sminket och alla smycken sen så är det klart!
 

Gårdagen

Lyckad är ett ord som beskriver gårdagen riktigt bra! Riktigt kul kväll som började hemma hos Lollo med lite förande sen in till lägenhetn där vi mötte upp lite annat trevligt folk och förade lite till innan vi kilade ner till gatufesten för att kolla Timbuktu. Längst fram lyckades jag ta mig, nöjd. När Fallskärm spelades sjöng jag halsen av mig haha stackars dom närmast mig;) Träningsverk har jag också i vänster arm.. jobbigt att ha kul ;) Sen gick vi till All in och dansade lite.
 

RSS 2.0