31 Maj

Fick det här fina hjärtat idag på jobbet, blev så glad! Lite tråkigt att det är sista dagen jag jobbar på fritids imorgon nu när man lärt känna alla barnen så bra. Kommer sakna alla lerkakor ja köpt med grankottar och att förlora i fotboll mot killarna i 1:an haha :')


Bio

Nu blir det bio med Alexia.


Promenad

 

 


Tidsfördriv

Fick nästan bort alla gula..

28 Maj

Måndagsinspiration
Varit ute på en springrunda och snart blir det jobb.

Myys

Sitter i soffan med Emelie och Emmi och hejjar på Loreen. Verkar som vi äntligen ska få vinna Eurovision!


-.-

Den här dagen har bara vart helt upp och ner. Började med att jag kom iväg försent in till stan och självklart hamnar bakom världens segaste bilförare, men hann precis i tid till min frisörtid. Hade bokat en annan frisör än vad ja brukar ha, för hon jag brukar gå till hade inga tider på väldigt länge. Resultatet blev typ katastrof!! Har stått hela eftermiddan och försökt fixa till det själv, så nu har jag en tant-frilla..

Aja, ger upp nu och tänker inte låta kvällen bli förstörd! Ska träffa fina vänner och ha så kul som bara vi kan!

URBANEARS

Dom här kom i brevlådan idag, Ä L S K A R!

24 Maj

Idag ringde dom från DHL och sa de skulle köra hem mitt paket ja beställde från zara, men istället för att köra det hem till mig kom dom förbi på jobbet ;) dom tyckte det verkade för klurigt att hitta hem till mig haha


23 Maj

Nu är ja hemma igen efter över 10 timmars jobbande... Ligger utslagen i sängen och återhämtar mig för imrogon väntar 10 timmar till.

G L A D

Tyckte jag va värd att klicka hem den här kjolen från Zara.

21 Maj

Vaknade upp till ett extremt trevligt sms som informerade mig om att jag var ledig idag. Så har legat på altanen och lyssnat på radio ist.

20 Maj

Då va 2 intensiva jobbdagar över! Godnatt.

Man blir ju sugen


Oj

Det här va inte planerat men har dygnat. Godmorgon på er och godnatt till mig!


Angelina Jolie?

Bilder.
Tjejen på bilderna heter Dani Karlsson men är galet lik Angelina Jolie!!

All good things come to an end

Har gråtit floder här i soffan efter sista avsnittet av DH. Kommer sakna det så mycket, den bästa serien någonsin enligt mig!

B o l t

Modekungen
Vill ha dom!

11 Maj

Bör nog börja fixa mig lite för snart ska jag iväg till Carro. Sen drar vi till Stockholm på Rena Ramas realeseparty, där vi ska hjälpa till att sälja deras skiva under kvällen:) Imorgon ska jag upp och jobba på cafét då det är premiäröppning för säsongen och sen ska jag hem till Elin på mys, wiie! En bra helg kommer det bli!

Grönsöö invigning

Idag hade Grönsöö sin årliga invigning. Jag följde med pappa för att hjälpa Bessan lite i butiken. I år har dom byggt helt nya lokaler för en ny utställning, jättefint har det blivit verkligen! Georg Ordners foton är årets konstutstälning, riktigt fina bilder tycker jag :) Bessan sa att de ska försöka göra lite förändringar i cafét i år, så ska bli spännade att se vilka de nya arbetsuppgifterna blir.

Vattenmelon

Kom precis hem från Alexia, vi har lagat middag och bara myst. Nu har ja skivat upp vattenmelon och kikar lite DH.

8 Maj

Sitter ute i solen med filt och lyssnar Sweet little lies, bara 2 kap kvar nu:(

Moonlight

Ligger och kikar film i soffan med den här utsikten. Njuter.

4 Maj

En gamal bild på mig och mina fina vänner Jossan och Bella
Kan inte ens beskriva med ord hur S L U T jag är just nu!! Kom hem runt 2 från jobbet och efter det har ja legat orörd i min säng. Fötterna och huvet bara verker, kommer somna vilken sekund som helst. Ikväll ska jag åka in och hälsa på farmor och farfar, va så länge sen ja va där. Tänker faktiskt va där hela kvällen och bara mysa, se film och vila upp mig för nattens körning. Ser fram emot att få vila ut.

G O D N A T T

ÄNTLIGEN så ligger jag i sängen och ska alderles snart sova. Har varit en lång och jobbig dag. Börjat fatta att jag är pollenalergiker så blev en dryg jobbdag med huvudont, rinnande ögon, näsa osv men jag överlevde. Har väntat uppe nu ikväll för info om morgondagen och det blir jobb imorgon med.
Nu, släcka lampan<3

Get inspired by Ulrikkelund

Alla bilder är från Ulrikke Lunds blogg, klicka här om ni vill dit.

2 Maj

Legat ute i solen och lyssnat på Sweet little lies hela dagen. Ikväll blir det grillning och sen sova tidigt för imorgon ska jag jobba.

9GAG

9GAG

Me gusta


Tänkte bara säga att ja älskar tisdagar! Nu DH, sen GCB, Lyckan i LA och Wermland forever ;*

Team sotis

Tove har länge velat åka till Arosfortet så idag var vi där. Team Sotis hette vi och ja det gick väl sådär för oss.. Skitdåligt rent ut sagt ;) Det va inte lätt alltså haha Första och sista gången jag åkte dit iaf.

1 Maj

Tog inga bilder så får bli en från förra Valborg
Planerade in en alkoholfri kväll igår men så blev det ju såklart inte. Det är ju bara valborg 1 gång om året faktiskt. Vi hade det supermys med grillning hos Bella osv:) Släkte lampan nån gång innan 3 och idag mår jag som en prins (med pyttelite halsont dock)! Redan vart iväg och handlat på ica och nu sitter ja å väntar på att börja jobba.

RSS 2.0