angelica blick

Kikade igenom Angelicka Blicks blogg och hittade den här videon på hur hon gör just en sån frisyr jag ville kunna göra. Har faktist sett den förut för länge sen men helt glömt bort den så va ju tur ja hitta den nu. Bara å försöka göra den nu då.

29 november

¨
Har ätit lunch med Filippa och Jossan idag. Vi måste passa på att umgås nu innan Jossan lämnar oss här i Sverige. Ska senare ikv iväg till frisören och sen kanske Alexia kommer hit. Wiiiie!

Grattis världens bästa mamma!

<3

the olsen twins

Bilder.
Dom här brudarna har äkta stil. Observe and copy ;)

hairdo

Bild.
Supersnygg frilla! Skulle vilja veta hur man gör den..

one direction

Bilder.
Lyssnade precis lite snabbt igenom One direction's debutalbum Up all night. Blev inte så impad men måste jag välja så va den här låten den bästa.
One direction - Tell me a lie

grey's anatomy

Bild.
Då börjar man på sesong 3 då, jag har blivit beroende!

lördagsmys

Har haft en trevlig kväll med Lollo, Emma och hennes Rasmus. Vi såg Challenging, eller jag hann aldrig se klart hela för skulle vara taxichaffis. Men nu tänkte jag se klart den. Kommer inte kunna somna innan jag vet hur den slutar!

26 november

Vaknade precis och skulle inte ha ngt emot at sova lite till.. Men nej, det är ju jättefint väder så det vill jag inte missa. En promenad måste det bli!

gårdagen

Tidsinställt inlägg
Ja igår blev det utgång på Puls som hade premiäröppning. Bästa Emelie hade fixat VIP-biljetter till oss tjejer så vi fick gå in gratis + att vi slapp köa. Livet leker ibland haha

she doesn't mind

Måste bara tipsa om en bra låt!
Sean Paul - She doesn't mind

sooova

Sandra och jag
Tack alla härliga för ikväll! Nu ska jag sova!

nyårsklänning

Tyckte att alla de här va fina! tycker det är snyggt med någon fin färg på nyår. Alla klänningar är från Nelly.com förutom dom där det står weekday eller bikbok:)

onsdag



Sitter här med träningskläderna på. Va ute på en prommis i eftermiddags men har inte riktigt bytt om än haha Massa annat roligt kom i vägen, som att leka med håret, kolla datan osv. Aja, mitt i allt lekande lyckades jag göra en enkel frisyr. Blev så glad för har aldrig gjort en förut. Det är ju så knepigt.. Men äntligen har jag lyckats med något som inte är allt för avancerat för mig! Fråga är ju då om jag kommer kunna göra den lika bra nästa gång;)

bebisar

Bilder.
Så himla sööta!

23 november

Bild.
Börjar sakta men säkert friskna till lite. Har spenderat de senaste 2 dagarna framför datorn och kollat Grey's anatomy. Har svårt att släcka lampan på kvällarna för att det är så spännande. Klockan tickar iväg eftersom jag alltid lyckas sätta igång ett avsnitt för mycket..

the big "don't like"


Bild.
Jaha då va ett av mina läppstift borta.. Inte jag som slarvat bort det, utan en viss lillasyster hade tydligen smygit in i mitt rum, tagit med det till skolan och råkat tappat bort det i skolans garderob. Tack så hemskt mycket för det!

cold desert

Bild.
Sia - Breathe me

cover of the intro

Bild.
The xx - Intro
Jag gillar Drunk love på Rihannas nya, kanske för att jag sen tidigare gillat The xx's Intro. Hon gör en bra cover och lägger till mycket eget. Det blir en helt ny låt! Den tydligaste förändingen är att hon lagt till text vilket gör att hela låten får en helt ny betydelse.
Rihanna - Drunk on love

talk that talk

Bild.
Gillar starkt Rihannas nya album Talk That Talk!!

22 november

Bild.
Borde kanske friskna till mig lite så jag kan ta tag i träningen på riktigt!
Rihanna - Farewell

boring monday

Bilder.
Hahaha har inte haft så mycket att göra så samla ihop lite bilder som fick mig att le lite extra idag ;D

iphone case


Bilder.
Vill ha!! Nån av dom..

inspiration


Bilder.

selena & justin

Bilder.
Jag måste bara säga att Justin Bieber och Selena Gomez är världens sötaste par!

21 november

Bild.
Min dag såhär långt.

breaking dawn del ett

Kom precis ur duschen så ska bara slänga på mig ngt bekvämt och sen är det snart dags för mig att åka. Är så taggad på bio nu!!

19 november

Vaknade med halsont och ett verkande huvud imorse.. Hoppas det går över till ikväll för ska se Breaking dawn del 1 med Kim och Nisse:)

18 november



Nu ska jag kila iväg, ikväll ska vi fira Kim! :D

hello old school

Imorse var jag förbi Lillkyrka en snabbis för att diskutera lite om ett eventuellt vikariat. Det gick strålande! Skickade igår efter ett tillstånd för att få vikariera på skola/förskola, som kommer komma innom 2 veckor och efter det får jag börja jobba :) Superglad! Dethär kommer bli perfekt! Alla andra jobb jag kollat innan har bara vart helgjobb, vilket inte vart riktigt vad jag vart ute efter.. Men att få jobba som vikarie då och då under veckorna kommer passa perfekt!!

17 november

Blev en sväng förbi Uppsala idag så passade på att kolla in H&M. Kom dit kl:11 och redan var allt från versace for hm typ slut.. Snacka om att kvinnorna köat tidigt för att ens få en susning av plaggen.. Aja, skymtade iaf något enstaka mönstrigt tygstycker kvar bakom inspärrningen när jag kom. Ja ni läste rätt, kollektonen var inspärrad! Här och där sprang det runt vakter, kändes som att när som helst skulle nån viktig person dyka upp, typ drottningen. Vilket ståhej det kan bli bara för lite exklusivt designade kläder. Personligen så var det inget plagg i kollektionen som jag skulle kunna tänka mig köa för.. ;)
Efter Uppsala åkte jag till enköping för att luncha/fika med Jossan och Linda! Det var verkligen superkul att träffa Linda igen nu när hon bosatt sig långt bort i Växjö, så henne har jag saknat:(

now i'm a crazy frog

Jag ljög! Det HÄR är det FULASTE JAG SETTTTT!!! HAHAHAHAHA!

i'am a crazy squirrel

HAHAHAHAHAHA!! Lekte lite med Photo Booth och hitta den här effekten, ekorre. Avlider av garv HAHA!! Fulaste jag sett!!!

16 november

Pigga? Thailand 2009/2010
Avsnittet igår på DH va så spännande så jag var tvunget att tjuvkika på nätet. Nu är jag 2 avsnitt före istället så får vänta ännu längre.. i-landsproblem hej!
Idag ska jag förbi stockholm en snabbis och sen in till Enköping och äta middag med Jossan. Ikväll blir det att sova tidigt för imorgon ska jag förbi Lillkyrkaskolan. Jag kommer kanske att får arbeta där som vikarie nämligen:) Nu dusch!

stop playing with my delirium


Tog en liten promenad i morse för att vakna till lite. Nu är det verkligen kallt! Senare ringde Alexia med glada nyheter, på måndag flyttar hon hem igen efter att ha jobbat nere i skåne i 5 månader! Vi sågs senast på min student så ska bli extra kul att ses igen:D
Ikväll är det desperate housewifes och jag får INTE missa det! Borde man ställa alarm.. ehh JA

Versace for H&M Fashion Show in New York

Versace for H&M Fashion Show in New York from Barracuda Film & TV on Vimeo.

Såg den här videon på Ulrikke Lunds blogg, lite kul att se allt innan det kommit i butik. Men på torsdag då smäller det;)


lång dag

Bild.
Vart på a3 för första gången sen innan studenten.... Pinsamt långt uppehåll jag tagit ;o Jaja, nu är man (förhoppningsvis) igång med det iaf. Nu är jag så himla trött så jag borde ta och sova lite. Godnatt världen!

celebrity spotting

Bild.
I torsdags när jag, Jossan och Emma var i Stockholm så stod jag i kö bakom Caroline Sandström på MAC. Hon medverkade i Stylisterna som visades på kanal5.se. Fattade inte just då exakt vem hon var, men jag viste att jag sett henne förut och att hon MÅSTE vara känd på ngt sätt haha Inte föräns nu kom jag på vart jag sett henne;)

kings and queens

Bilder.
30 seconds to mars - Kings and queens

it's red

Det har vart en ganska seg dag. Har vart trött hela dagen så får se om man orkar göra något ikv. Funderar starkt på att mysa ner mig i soffan, se en bra film och bara dega mig. Ne nu måste jag skjutsa syrran, BYE!

last night

Jag, Jossan, Emma och Emelie

Emma och jag hamnade hos Emelie igår där Jossan också var. Så vi 4 mysade framför tv:n hela kvällen. På vägen hem plockade jag upp Carro och CarlFilip från deras studentfest, ärligt är lite avis att de har hela studentåret framför sig ;)

11 november

Jag i Thailand, snart 2 år sen
Nu ska jag åka in till stan och träffa Emmi. Vi ska mysa lite:)
Ha en härlig fredagskväll!



shopping i stockholm

Klänning - Bikbok, örhängen - Veromoda, ögonfransserum - MAC
Dessa fick jag med mig hem igår från Stockholm.

me like a lot

Åååh den här önskar jag mig i julklapp!! Den finns att köpa på American apparel för ca:930kr.. dyr M E N skitsnygg!!

heldag i stockholm

Idag har jag, Jossan och Emma strosat omkring i vår huvudstad. Först skulle Jossan fixa sitt visum på USA:s ambassad och senare blev det lite shopping. Vi hade en supermysig dag! :) Ja köpte en svart festklänning, 2 örhängen och ett ögonfransserum. Ikväll blir det inte så sent, är heelt slut haha

10 november

Idag åker vi 3 till Stockholm! Jossan ska först förbi Amerikanska ambassaden för att ordna en sak eftersom hon åker som au pair till USA den 27 december. Ett helt år ska hon vara borta, kommer sakna henne så mycket :( Vi får nöta skype i ett år helt enkelt haha Efter vi bsökt ambassaden så ska vi mysa lite i huvudstaden, får väl se vad vi kan hitta på :)

9 november

Gick upp för snart en timme sen, vilket jag tycker var väldigt duktigt gjort av mig;) Tänkte kika lite på Make it or break it ett tag innan jag tar mig en promenad.

vistaprint

Sådär, då har man beställt hem de första julklapparna. Skickade efter egendesignade koppar från Vistaprint.se. Man kan välja mellan flera olika färger, design och hur många bilder man vill ha med. Jag tyckte det var kul att göra något mer personligt till farmor, farfar och mormor. De uppskattar alltid sådant. Så de här kopparna ska de få från mig och min syster i år:)
Det finns såklart massa annat man kan beställa hem därifrån, inte bara koppar;)

8 november

Jennifer och jag i Bryssel med vårt miljöarbete
Nu ska jag precis åka in till stan för att simma och basta lite med Jennifer. Vi har försökt planerat in den här dagen i ett par veckor nu haha äntligen passade det oss båda;)

MTV EMA 2011

Bild 1 & 2.
I söndags var det ju årets MTV EMA 2011 som i år höll till i Belfast. 30 seconds to mars tog hem 2 awards, Best Alternative och Best World Stage Performance. Härligt!

read all about it

Bild.
Professor green - Read all about it (feat. Emeli Sande)

when you were young

Jag och min syster för ett par år sen

cut or not?

Bilder 1, 2-34
Har blivit så sugen på att klippa mig något i den här stilen. Har nästan alltid haft långt hår men skulle vilja ha nån förändring. Får se om man vågar bara.

6 november

Bild.
Det har vart en lång dag i Uppsala men det har gått bra. Jag har fått det mesta av kläderna sålt :D Nu är jag helt slut och behöver bara få sömn.

5 november

Har tvättat, strykt, organiserat, planerat osv hela dan. Det var mer jobb än vad jag trodde med att sälja på loppis haha Nu har jag fyllt en klädhängare och fyra lådor med kläder och samlat ihop 14par skor. Nu ska jag bara packa in allt i bilen och ställa väckarklockan.

GRATTIS EMMA 19 ÅR

Jag och Emma på Kos

this has gotta be the good life

Gårdagen blev riktigt lyckad! Vi bjöd på en liten fördrink, gryta med ris till varmrätt och till efterrätt en favorit i repris från Emmas fest förra året. Jag fick så himla fina presenter av tjejerna bl.a. ett martiniglas och en berlock, som ser ut som ett läpstift, till mitt armband från Tomas Sabo. Men det bästa av allt var det underbara sällskapet, vi har alltid lika kul ihop!

we have become alien

Bild.
Just nu är jag nog lite kär i den här låten.
Cary Brothers - Alien

4 november

Längtar till ikväll då tjejerna kommer hit på lite middag som jag och Emma fixat. Vi ska fira mig i efterskott och Emma i förskott hade vi tänkt. Nu är det massor som ska fixas, köttet till grytan ska redan börja tillagas, huset ska städas, bordet ska dukas, efterräten ska fixas och jag ska hinna ta mig en promenad. Lika bra man börjar göra lite nytta här hemma haha

kattleken

När min lillasyster var liten måste hon vart ett av världens sötaste barn haha Älskar den här filmen med henne och vår gamla katt Tomas :)

i.d. bareMinerals

Fick presentkort på Askungen när jag fyllde år så köpte hem ett startpaket med i.d-smink idag. Håller på att kika på dvd:n man får med i paketet och försöker desperat lära mig skilja på två olika borstar.. Lite knepigt men snart är det nog en vana ;)

don't look back now

Bild.
Börjat lyssna på Needtobreathe igen tack vare Lollo. Hittade en gamal låt jag inte hört förut från deras album Daylight som är riktigt bra!
Needtobreathe - Knew it all

2 november

Bild.
Ligger i sängen och fryser. Hela natten i Örebro har jag hostat och har vart hängig hela dagen. Inte riktigt 100% frisk verkar det som..

övernattning i örebro

När vi kom fram till Örebro igår åkte vi runt och kollade på stan bl.a. på universitetet. Det verkar vara en ganska mysig stad. Efter vi checkat in på hotellet gick vi en lång runda på stan. Helt ok shopping, men finns bättre;) På kvällen åt vi på The Bishops Arms, en mysig brittiskt inspirerad pub.
I morse tog vi en liten promenad innan vi begav oss hemmåt. Jag tycker ändå att Örebro verkar vara helt okej studentstad så det är väl värt att pröva i alla fall. Det är väldigt skönt att med tåg är det nära hem, så jag skulle nog kunna tänka mig att flytta hit under studieperioden. Men håller ändå tummarna för att Uppsala ;)

örebro

Jag och Kajsa, 2 år sen

Idag åker jag och resten av familjen till Örebro där vi ska bo över en natt. Anledningen är att jag ska få se lite på stan, känna efter lite om jag skulle kunna tänka mig att plugga där. Vill helst av allt Uppsala men det kan ju vara bra att se vilka andra alternativ som faktiskt finns i vårt avlånga land;)

RSS 2.0